Atenţie, şoferi! Circulaţia pe strada Brăilei se va întrerupe şi sâmbătă

Atenţie, şoferi! Circulaţia pe strada Brăilei se va întrerupe şi sâmbătă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că mâine, sâmbătă, între orele 8.00 şi 24.00, circulaţia autovehiculelor pe strada Brăilei va fi întreruptă pe tronsonul dintre Stirex şi intersecţia cu strada Roşiori. În afara Falezei Superioare, autovehiculele mai pot folosi, ca rută ocolitoare, străzile Ion Luca Caragiale, Smârdan sau Mihai Eminescu, cu revenire în strada Brăilei fie prin strada Română, fie prin strada Morilor sau bulevardul George Coşbuc. Primăria le cere scuze celor afectaţi, explicând că măsurile sunt impuse de lucrările asfaltare necesare pentru refacerea carosabilului.

Restricţia vizează şi autovehiculele destinate transportului în comun spre Ţiglina, al căror traseu va fi deviat din strada Brăilei pe strada Prelungirea Traian - bulevardul Marii Uniri - Prelungirea Coşbuc şi apoi cu revenire în strada Brăilei. Pe timpul lucrărilor, staţiile auto pentru transportul în comun de la Stirex, Agenţia CFR şi bănci vor fi anulate, iar SC Transurb va înlocui troleibuzele cu autobuze.

Primăria mai precizează că, pe parcursul lunii mai, vor continua lucrările de frezare a carosabilului şi de ridicare la nivel a bordurilor pe ambele sensuri, ceea ce ar putea determina, de asemenea, îngreunarea circulaţiei pe strada Brăilei, de la Potcoava de Aur până la intersecţia cu strada Domnească.

Citit 1227 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.