Moartea lasă opt bilete de adio

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A renunţat la viaţă, răpus de probleme şi de datorii. Este povestea unui gălăţean de 42 de ani care nu a mai suportat loviturile primite de la viaţă. Anul trecut şi-a pierdut soţia şi a rămas şi fără loc de muncă. Apoi, fiica lui, elevă în clasa a X-a, a plecat de acasă, fără să-i lase nici o adresă unde să o mai poată găsi.

Vecinii spun că toate aceste lucruri l-au măcinat, aşa că ieri s-a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. A lăsat opt bilete de adio. În majoritatea biletelor sunt scrise numere de telefon ale rudelor care, cel mai probabil, se vor ocupa de înmormântare.

«M-am spânzurat»

“Nu căutaţi vinovaţi. Eu am făcut-o. Am ajuns la capăt. Adio. Leonard”. “Am încercat să rezist, dar n-am reuşit”. “Mă duc direct în iad”. “Asta e cheia de la lacăt. Eu sunt înăuntru. M-am spânzurat”.

Sunt doar câteva dintre gândurile aşternute pe hârtie de bărbatul de 42 de ani. Bileţele au fost găsite în casă, în cutia poştală şi chiar pe uşa de la intrare. Un vecin a zărit una dintre hârtii şi aşa a înţeles ce s-a întâmplat.

Cunoscuţii spun că Leonard Boran era copleşit de probleme. Vecinii zic că “…avea necazuri, a rămas fără gaze, fără lumină, apă… De la serviciu l-a dat afară în noiembrie, i-a murit şi soţia… pe fetiţă nu am mai văzut-o cam de o lună şi jumătate. A plecat probabil pentru că nu mai avea nici o sursă de venit şi nici fata nu mai avea ce să mănânce”.

Caz închis

Plecarea unicei fiice de acasă pare să fi fost picătura care a umplut paharul suferinţei. O mai avea doar pe ea, după ce soţia i s-a stins în urma unei boli cumplite.

Poliţiştii au închis repede cazul. Bileţele de adio şi felul în care a fost găsit trupul gălăţeanului nu lasă loc de suspiciuni. Bărbatul a ales singur să-şi ia viaţa.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi: “În urma sesizării primite, poliţiştii Secţiei 1 s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că bărbatul şi-a pus singur capăt zilelor, lăsând opt bilete de adio prin care şi-a motivat gestul”. 

Poliţiştii vor încerca să dea şi de urma fiicei bărbatului, pentru a o anunţa de tragedie.

Citit 1161 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.