Ne judecăm cu România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Drepturi egale: Partidul Identitatea Românească din Italia cere ministrului Angelino Alfaro, printr-o scrisoare deschisă, ca justiţia să renunţe la practica arestării românilor şi inculpării lor în public, făcându-se apel la respectarea legii prezumţiei de nevinovăţie.

* Fotbal în Canada: Cu două partide înainte de finalul campionatului indoor din Divizia Master I, O35, echipa românească de fotbal Dacia a Asociaţiei Culturale Româno-Canadiene din Calgary, Dacia RCCAC, a reuşit să câştige locul întâi.

* Întâlnirea românilor din Egipt: Ambasada României din Cairo va fi vineri, 27 martie, cu începere de la ora 18:00, locul de desfăşurare al întâlnirii lunare a românilor din Egipt.

* Consulat itinerant în Canare: În cadrul programului "consulatul itinerant", în zilele de 1 şi 2 aprilie o echipă a Secţiei Consulare a Ambasadei României la Madrid se va deplasa la Las Palmas de Gran Canaria (Hotel Fataga & Centro de Negocios) pentru a oferi asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din Insulele Canare. Accesul este pe bază de programare prealabilă obţinută pe mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau fax (nr. 914 165 025) la Secţia Consulară a Ambasadei României la Madrid.

* Primă pentru imigranţii din Brescia: În pofida polemicilor create, Primăria din Brescia, Italia, va trebui să acorde primă pentru nou-născuţi celor care au devenit părinţi de curând, indiferent dacă aceştia sunt cetăţeni italieni sau imigranţi.

* Cină între prieteni la Borgaro Torinese: Asociaţia culturală şi socială româno-italiană „Dacia" va organiza sâmbătă, 21 martie, de la ora 19.00, în Salonul oficial Alpini, Via Stura n. 2 la Borgaro Torinese (To), o „Cina între prieteni".

* Festivalul International “George Enescu” promovat în Italia: Sala de Conferinte de la Accademia di Romania din Roma va gazdui astăzi, incepand cu ora 11.00, o conferinta de presa pentru prezentarea editiei 2009 a Festivalului International "George Enescu" – Bucuresti.

* Campioni la CEDO: Numărul cazurilor de care se ocupă Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg a crescut la 100.000, iar 10 la sută dintre acestea sunt împotriva României, relatează postul Radio Netherlands Woldwide.

Citit 700 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.