Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii poliţişti! Vezi aici oferta detaliată

Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii poliţişti! Vezi aici oferta detaliată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi a început activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere în şcolile Ministerului Administraţiei şi Internelor, în instituţiile de învăţământ ale MApN şi SRI, care pregătesc specialişti pentru MAI.

Cifrele de şcolarizare pentru anul 2013 sunt impresionante. Astfel, Academia de Poliţie „Al.I. Cuza” pune la dispoziţie, pentru viitorii ofiţeri, 48 de locuri la Facultatea de Drept şi 193 la „Ordine şi siguranţă publică”, dintre care 18 sunt la frecvenţă redusă. Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Câmpina scoate la concurs 313 locuri pentru subofiţeri, în timp ce unitatea de la Cluj Napoca are disponibile 160 de locuri. Viitorii poliţişti pot opta şi pentru Academia Forţelor Terestre de la Sibiu, care pune la dispoziţie opt locuri la diverse specializări, dar şi pentru Academia Forţelor Aeriene de la Braşov, unde sunt disponibile zece locuri.

Academia Tehnică Militară are 28 de locuri pentru IGPR, iar Institutul Medico-Militar are 25 de locuri. Academia Naţională de Informaţii ,,Mihai Viteazul” vine cu zece locuri. 38 de locuri vacante sunt disponibile la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I’’ de la Piteşti. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc vine cu o ofertă specială pentru băieţi - 27 de locuri la trei specializări, iar Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale le propune candidaţilor opt locuri.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 9.00 - 11.00 şi 13.00 - 15.00, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Galaţi, situat în Galaţi, strada Brăilei nr.200.

Citit 2835 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2013 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.