Preţul corect al croazierei Giurgiuleşti – Istanbul - Giurgiuleşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că mulţi gălăţeni s-au arătat interesaţi de croaziera Giurgiuleşti-Istanbul-Giurgiuleşti, cursă maritimă organizată de autorităţile moldovene, revenim cu informaţii oficiale despre costul călătoriei.

Potrivit dlui Leonid Munteanu, consultant în transport naval la Agenţia Transporturi a Republicii Moldova, preţul călătoriei include trecerea pe mare tur-retur, 32 de ore, hrană de trei ori pe zi la bordul navei în timpul călătoriei şi staţionării în Istanbul, cazarea la bordul navei în timpul staţionării, transportarea gratuită a 60 kg bagaj de mână diferă în funcţie de cabină.

Pentru cabina de patru locuri, preţul este de 185 de euro/persoană. Pentru cabina de două locuri, turiştii vor plăti 210 euro/persoană. Pentru cabina cu trei locuri, preţul este tot 210 euro/persoană, în condiţiile în care, spune dl Munteanu, acestea ar fi cele mai bune cabine pentru că dispun de o canapea extensibilă.

Consultantul face precizarea că două persoane pot călători în cabina de trei locuri doar dacă plătesc costul întregii cabine, respectiv 630 euro. Pentru cabina de lux, preţul este pe măsură: 600 euro/persoană.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom primi informaţii de la autorităţile de peste Prut.

Citit 3154 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.