VIDEO / Flash mob cu 300 de gălăţeni pasionaţi de dansul popular

VIDEO / Flash mob cu 300 de gălăţeni pasionaţi de dansul popular
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragostea pentru dansul popular a adunat pe Faleza Dunării din Galaţi 300 de persoane. Iniţiatorul şi sufletul acestei acţiuni organizate cu ajutorul reţelelor de socializare este dansator profesionist şi paramedic la SMURD.

Zeci de gălăţeni s-au oprit pentru a-i aplauda pe cei 300 de dansatori, de toate vârstele, îmbrăcaţi în culorile drapelului român.

Mulţi dintre ei, în special participanţii foarte tineri, au dansat pentru prima oară „populară” animaţi de pasiunea pentru dans a lui Virgil Tăbuş, initiatorul flash mob-ului.

Organizatorul acţiunii nu este la prima „abatere”. El a mai organizat şi anul trecut un astfel de eveniment şi încă de atunci a promis ca va intra într-o zi şi în cartea recordurilor. „Anul trecut am reuşit să reunim 150 de persoane la flash mob. De data aceasta am mărit numărul la aproape 300. Sper ca anul viitor să fim peste 500 şi să intrăm în cartea recordurilor. Prin aceste acţiuni vrem să arătăm că la Galaţi muzica populară nu a murit şi că sunt mulţi iubitori ai dansului”, a spus Virgil Tăbuş, organizatorul evenimentului.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Citit 2825 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2013 13:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.