Duminică neagră pentru şoferii care au îmbinat neinspirat volanul cu băutura

Duminică neagră pentru şoferii care au îmbinat neinspirat volanul cu băutura
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de duminică a fost una cu ghinion pentru şoferii gălăţeni care s-au încumetat să urce la volan după ce au consumat alcool. Poliţiştii au fost pe fază, pentru unii dintre cei opriţi în trafic verificarea de rutină transformându-se într-un dublu coşmar, după ce oamenii în uniformă au depistat că nu au nici permis de conducere. Este cazul unei tinere cherchelite de numai 19 ani, care la primele ore ale zilei a fost trasă pe dreapta şi testată pentru alcoolemie. A reieşit nu doar că avea o îmbibaţie de 0,34 la mie în aerul respirat, dar şi că nu avea carnet. Pentru acest din urmă motiv, fata s-a ales cu dosar penal.

Aceeaşi consecinţă a suportat-o şi un gălăţean de 45 de ani, oprit pe Basarabiei. Alcoolemia de 0,43 la mie a fost cea care i-a adus necazul conducătorului auto, valoarea fiind peste minimul prevăzut de lege pentru ca fapta să fie infracţiune.

Câteva ore mai târziu, aceeaşi situaţie a fost înregistrată pe strada Egalităţii, unde un bărbat de 44 de ani, aflat la volanul unei maşini, a trebuit să dea cu subsemnatul după ce poliţiştii l-au găsit cu alcoolemie de 0,64. El a fost dus la spital pentru probe biologice şi va rămâne fără permis o bună bucată de timp.

Citit 1456 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2013 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.