Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

În timpul unei acţiuni specifice de prevenire a faptelor de braconaj piscicol, lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au observat pe lacul Brateş o barcă din care două persoane pescuiau cu plasele. “Poliţiştii de frontieră s-au deplasat către cele două persoane, care la vederea echipajului au aruncat plasele în apă şi au început să vâslească în ritm alert. Deoarece nu s-au oprit la solicitarea verbală a poliţiştilor de frontieră, acestea au fost somate legal prin executarea unui foc de armă în plan vertical, reuşindu-se reţinerea lor”, ne-a declarat comisarul Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Plasele de pescuit de tip monofilament cu lungimea totală de 400 m şi barca în valoare de 3.000 de lei au fost confiscate, iar celor doi pescari de ocazie le-a fost întocmit dosar penal.

Citit 1537 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2013 17:56

5 comentarii

 • postat de Barbosi Marți, 09 Iulie 2013 23:47 Link la comentariu
  0
  0

  In zona Barbosi, pe Siret, unde se braconeaza in mod barbar, braconierii sunt cam toti recidivisti.

  Raportează
 • postat de pentru Barbosi Marți, 09 Iulie 2013 16:45 Link la comentariu
  0
  0

  Salupele rapide AU MOTOR, braconierii evident AU URECHI si la cat de lat este Siretul acolo.... prinde orbul scoate-i ochii mai ....Sherlock Holmes al Barbosilor.

  Raportează
 • postat de braconaj Marți, 09 Iulie 2013 16:04 Link la comentariu
  0
  0

  aha a fost la braconaj la braconieri hai mai taie din ele da-le dracu da da da da

  Raportează
 • postat de PF Marți, 09 Iulie 2013 09:37 Link la comentariu
  0
  0

  Cine pierde ? Nimeni nu va fi condamnat iar cei care au aruncat plasele nu vor putea fi dovediti .
  Cine câștiga ? PF romani care i-au prins si care vor fi recompensati cu cate o diploma de multumire , șefii lui care vor întocmi raport cu evenimentul , cel care face DP ca mai are de treaba , procurorul ca mai adaugă un dosar simplu in stiva de dosare pe care o are de solutiinat , avocatii , judecatorul ...daca se va ajunge in instanța ca se mai plânge înca o data cat de multe dosare are , analistii din sistemele MAI si justiție care fac comparatii cu anii din urma . Poate ne spuneti d-na Miron cate condamnari s-au pronuntat pe asemenea cazuri si care au fost cheltuielile statului roman ..
  O zi buna !

  Raportează
 • postat de Barbosi Marți, 09 Iulie 2013 07:50 Link la comentariu
  0
  0

  Pe Siret, in dreptul Barbosilor, se braconeaza in draci , parca-n intelegere cu respectiva politie. Politistii au salupe rapide dar, dupa previzibila lor trecere pe rau, braconierii isi intind lungile plase monofilament din barci. Impresia data e ca nu se vrea oprirea fenomenului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.