UPDATE / Sediul RDS din Micro 20 a fost spart! Hoţii au fugit cu seiful

UPDATE / Sediul RDS din Micro 20 a fost spart! Hoţii au fugit cu seiful
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.45 - Sediul firmei RDS-RCS din Micro 20 a fost împânzit de poliţişti în această dimineaţă. Oamenii legii au fost alertaţi de firma de pază a societăţii, care a intervenit imediat ce a pornit alarma sediului. Alarma a pornit însă atunci când una dintre casierele firmei a venit la serviciu şi nu în timpul nopţii, când a avut loc jaful. Hoţii au tăiat lacătul de la spaţiul comercial ce se învecinează cu sediul RDS. Astfel au intrat în imobil şi au decupat peretele de rigips ce desparte cele două spaţii. Au reuşit să plece cu seiful firmei RDS-RCS, în care nu erau depozitaţi bani, ci doar câteva cartele de telefonie mobilă.
Prada nu este deloc valoroasă, mai ales că respectivele cartele telefonice nu pot fi folosite, ele necesitând activare. Sediul RDS se află la parterul unui bloc, dar nimeni nu a auzit nimic. Nici măcar oamenii care vând pepeni în piaţa din apropiere, care erau în zonă în momentul jafului, nu au văzut şi nu au auzit nimic. „Nu au făcut zgomot. Eu eram în maşină, dar nu am auzit nimic. Ne este şi frică. Ne-au furat şi nou noaptea pepeni, dar ne este teamă să depunem plângere, să nu facă mai mult rău”, ne-a declarat un comerciant.
Deşi firma este dotată cu camere de supraveghere, nu se ştie încă dacă acestea funcţionau în momentul jafului sau au fost scoase din priză chiar de către hoţi. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul de operare şi cine sunt vinovaţii.


Spargerea a fost dată în cursul nopţii trecute, infractorii ajungând în incintă, potrivit primelor declaraţii ale Poliţiei, printr-un spaţiu comercial alăturat, dat spre închiriere. Din primele constatări, hoţii au smuls din perete cutia de valori a companiei, în care nu se aflau bani, ci doar cartele telefonice. La această oră, poliţiştii Secţiei 3 şi criminaliştii se află la faţa locului pentru cercetări, în cauză desfăşurându-se o anchetă în vederea identificării şi prinderii făptuitorilor.

Citit 4010 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2013 12:51

4 comentarii

 • postat de mihui
  Joi, 15 August 2013 19:00
  89.136.186.***
  Eu nu mai am incredere in politie! mereu cand ma duc sa depun plangere la ei ma expediaza si nu fac nimic si las declaratia acolo apoi astept cu anii si nimic! Nu mai suntem aparati de nimeni! Politia sunt mana in mana cu infractorii?!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicolaie
  Joi, 15 August 2013 18:34
  194.24.138.***
  Propun ca seifurile sa fe fie dotate cu usi transparente.Sa nu se mai chinuie hotii degeaba. Politia mereu spune ca pagubasul e de vina.Ca lasa telefonul sau poseta in masina,televizorul in casa,portofelul in buzunarul de la spate.Normal.Ei aresteaza si judecatorii le da drumul.
  0
  0
  Raportează
 • postat de grilli
  Joi, 15 August 2013 13:03
  151.46.128.***
  Si-a permis cineva sa dea lovitura in zona clanului CIRIBLAN,nu se poate...........ce suparati sunt politisti da ce suparati sunt astia care stiu tot ce misca in zona.Se pot pune paruri cine afla primii faptasii...:))))))))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florica
  Joi, 15 August 2013 12:04
  5.13.158.***
  Nici nu este de mirare...In micro 20 si nu numai...sunt furturi,spargeri,curse de masini pe str Otelarilor(cum au fost si aseara,nu inteleg de ce nu se pun radar cu ap.foto ca in Germania,pe ambele sensuri???), iar aseara in jurul orelor 00.00...timp de trei sferturi de ora cu aproximatie,i-am putut vedea de la balcon pe domnii politisti hlizindu-se cu cei care stau sa vanda pepenii la capat de trolee,apoi s-au deplasat catre Piata din 19,cu siguranta se deplasau catre sectia 3,ca asa fac,trag o tura de cartier apoi incet,incet se retrag la....baza!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.