UPDATE / Sediul RDS din Micro 20 a fost spart! Hoţii au fugit cu seiful

UPDATE / Sediul RDS din Micro 20 a fost spart! Hoţii au fugit cu seiful
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.45 - Sediul firmei RDS-RCS din Micro 20 a fost împânzit de poliţişti în această dimineaţă. Oamenii legii au fost alertaţi de firma de pază a societăţii, care a intervenit imediat ce a pornit alarma sediului. Alarma a pornit însă atunci când una dintre casierele firmei a venit la serviciu şi nu în timpul nopţii, când a avut loc jaful. Hoţii au tăiat lacătul de la spaţiul comercial ce se învecinează cu sediul RDS. Astfel au intrat în imobil şi au decupat peretele de rigips ce desparte cele două spaţii. Au reuşit să plece cu seiful firmei RDS-RCS, în care nu erau depozitaţi bani, ci doar câteva cartele de telefonie mobilă.

Prada nu este deloc valoroasă, mai ales că respectivele cartele telefonice nu pot fi folosite, ele necesitând activare. Sediul RDS se află la parterul unui bloc, dar nimeni nu a auzit nimic. Nici măcar oamenii care vând pepeni în piaţa din apropiere, care erau în zonă în momentul jafului, nu au văzut şi nu au auzit nimic. „Nu au făcut zgomot. Eu eram în maşină, dar nu am auzit nimic. Ne este şi frică. Ne-au furat şi nou noaptea pepeni, dar ne este teamă să depunem plângere, să nu facă mai mult rău”, ne-a declarat un comerciant.

Deşi firma este dotată cu camere de supraveghere, nu se ştie încă dacă acestea funcţionau în momentul jafului sau au fost scoase din priză chiar de către hoţi. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul de operare şi cine sunt vinovaţii.


Spargerea a fost dată în cursul nopţii trecute, infractorii ajungând în incintă, potrivit primelor declaraţii ale Poliţiei, printr-un spaţiu comercial alăturat, dat spre închiriere. Din primele constatări, hoţii au smuls din perete cutia de valori a companiei, în care nu se aflau bani, ci doar cartele telefonice. La această oră, poliţiştii Secţiei 3 şi criminaliştii se află la faţa locului pentru cercetări, în cauză desfăşurându-se o anchetă în vederea identificării şi prinderii făptuitorilor.

Citit 4094 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2013 12:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.