Tragicul accident din Ungaria a lovit crunt la Galaţi: Familia Lungu aşteaptă să vină sicriul cu cel drag

Tragicul accident din Ungaria a lovit crunt la Galaţi: Familia Lungu aşteaptă să vină sicriul cu cel drag
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tragicul accident de vineri petrecut în Ungaria a luat vieţile unor gălăţeni, schimbând tragic şi iremediabil destinele familiilor îndoliate. Toţi cei care se aflau vineri în „microbuzul morţii” se îndreptau spre Italia, Milano. Un tir a intrat în microbuz curmând trei vieţi şi punând sub semnul întrebării destinele altor 18 pasageri.

Vineri au încetat din viaţă: Costică Stan din Pechea, o tânără în vârstă de 29 de ani din Smulţi şi Gheorghe Lungu din Galaţi. Omul, în vârstă de 54 de ani, era mecanic auto, specializat, culmea, în repararea tirurilor. El s-a întors în august din Italia şi a stat câteva săptămâni acasă, cu familia. A plecat, joi, spre Milano şi ar fi trebuit să se întoarcă în decembrie, de sărbători. A venit mai repede, dar, din nefericire, într-un sicriu. „Nu mi-a venit să cred că e mort. L-am dus la microbuz, în Ţiglina. Mereu pleca cu microbuzul şi nu au fost probleme. El muncea de 11 ani acolo la Milano ca mecanic auto. Era un om bun şi vesel. Când l-am condus la microbuz ultima oară am avut eu semne, dar de abia apoi mi-am dat seama. Mă durea capul şi-mi ardeau faţa şi urechile. Nu am mai aşteptat să plece microbuzul deoarece mă grăbeam să ajung la muncă. Am dat să mă mai uit odată la el, dar m-am împiedicat. Acum îmi dau seama că au fost semne rele. Eram singură acasă când a venit un poliţist singur şi mi-a spus aşa deodată că bărbatul meu e mort. Nu am vrut să cred. Mi s-a făcut rău şi am stat trei ore în spital. Apoi au venit alţi poliţişti şi cu un psiholog. Nu îmi vine să cred că s-a dus. Nu e real”, a spus Ioana Lungu, văduva lui Gheorghe Lungu. Gheorghe şi Ioana au doi copii mari care muncesc şi ei în Italia. Fata este acasă, dar băiatul urmează să sosească.

Moartea a încercat din greu această familie. Acum câteva zile au îngropat doi veri, care au murit într-un accident rutier, în urmă cu câteva luni, o altă rudă, iar anul trecut, cumnatul femeii a murit de inimă. „O ţinem din înmormântare în înmormântare. Nu ştiu cât mai putem aşa. Iar lovitura cu Gheorghe ne-a doborât”, a afirmat Rodica Nazare, cumnata celui mort.

Este posibil ca trupurile neînsufleţite ale celor trei gălăţeni morţi să fie aduse mâine în ţară. Cel puţin aşa au înţeles rudele. Şeful firmei de transport care deţinea microbuzul implicat în accident, a declarat că va trimite maşini în Bucureşti pentru răniţii care ar dori să se întoarcă acasă.

Citit 4648 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.