Victor Ponta: Sinistraţii vor fi ajutaţi de Guvern indiferent dacă au sau nu asigurare pentru case

Victor Ponta: Sinistraţii vor fi ajutaţi de Guvern indiferent dacă au sau nu asigurare pentru case
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că Guvernul îi va ajuta pe sinistraţii din Galaţi indiferent dacă aceştia au încheiate sau nu poliţe de asigurare pentru casele distruse de ape, el adăugând: "Vreţi să-i las pe oameni să moară în apă dacă nu şi-au făcut asigurare?".

Întrebat de jurnalişti dacă Guvernul îi ajută pe sinistraţi chiar dacă nu şi-au încheiat poliţele de asigurare obligatorie a locuinţei, Ponta a spus că nu le poate cere poliţa de asigurare celor care acum au apa în case.

"Vreţi să-i las pe oameni să moară în apă dacă nu şi-au făcut asigurare? Aşa credeţi dumneavoastră că e bine? Eu cred că nu e bine aşa. Cred că e bine să ajutăm toţi oamenii. Încurajăm şi stimulăm respectarea legii privind asigurările, însă, pe de altă parte, când un om e cu apa în casă ce să-i spun, să-i cer poliţa de asigurare? Mă duc să încerc să-l ajut! Cred că aşa se lucrează într-o ţară normală, aşa, scandal, ştim să facem toţi", a spus premierul.

Citit 927 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 14:51

7 comentarii

 • postat de claudiu
  Marți, 17 Septembrie 2013 09:27
  83.103.186.***
  Propun eliminarea totala a asigurarilor obligatorii pentru locuinte.
  Apropo, asiguratorii mai despagubesc daca despagubeste si guvernul?
  0
  1
  Raportează
 • postat de George
  Marți, 17 Septembrie 2013 00:04
  89.136.65.***
  Bai nemernicii drakului analfabeti idioti ce sunteti. Asigurarea e obligatorie, gvernul incurajeaza sa se respecte legea asigurarilor adica sa le umfle la niste patroni buzunarele,. dar oamenii sunt ajutati oricum de catre guvern in caz de calamitate. Imi doresc sa vina apa peste voi si sa nu va ajute nimeni ca n uavti asigurare, Abia mai scapam de niste cocalari retardati. E ca si cu doctorul. Ai nu ai asigurare da ai patit un accident, nu te intreaba doctorul cand esti pe jumatate mort, daca ai asigurare. Va incerca sa ajute.
  1
  0
  Raportează
 • postat de cunoscator
  Luni, 16 Septembrie 2013 23:02
  5.13.128.***
  Nu conteaza dk au sau nu aigurare,conteaza ca primarul sa fie USL-ist!!!!!!!!!!! PDL-istii au inca satele pline de apa si namol si nu-i ajuta nimeni,de ex Corni!!!!!!!!!!!!
  0
  3
  Raportează
 • postat de VLAD TEPES
  Luni, 16 Septembrie 2013 19:40
  194.239.195.***
  Victoras,victoras ce patiti voi daca peste noapte se schimba roata,vai,vai....INTR-O TARA NORMALA LEGEA SE RESPECTA SI DE TINE SI DE MINE SI DE ORICE CETATEAN. don. doctor, cum adica pentru unii asigurarea este obligatorie,japca,vrei nu vrei trebuie sa o platesti,iar pentru altii nu ca vin alegerile,sau nu am inteles eu bine si suporti cheltuiala din buzunarul propriu precum euro-parlamentarul.Ce mameluci va voteaza de iesiti numai voi la alegeri nu pot sa inteleg nici pace.Ce se intampla a inceput razboiul,incepe o noua revolutie de obositi asa de tare elicopterul ala, alesi locali ce fac? C.J. a fost in sala de reanimare,prefectul in delegatie noroc cu hamza ;saracul; ca sa strofocat si a gasit 2-3 masini sa care modulele pentru sinistrati(dar stie el de unde le-a inchiriat).Bai voi ati auzit de bunul simt,de demisie? Domnule prim ministru uitati-va in DEX vedeti cum se traduce cuvintul GENOCID.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Victor Ponta.. DEMiSiA
  Luni, 16 Septembrie 2013 15:30
  5.13.155.***
  La ce mama naibii au facut asigurarile obligatorii in caz de calamitate?? Sa vina nea asta cu impresii de premier si sa ii despagubeasca oricum?? Pai la ce mama naibii mai e obligatorie asigurarea aia???
  4
  6
  Raportează
 • postat de k
  Luni, 16 Septembrie 2013 15:20
  83.103.186.***
  Eu sunt foarte curios cine este de vina pentru aceste inundatii. Pentru ca nu toate casele acoeprite de apa sunt in zone "inundabile". Sunt zone in care apa nu a ajuns niciodata, indiferent de cat de mult a plouat?
  Pot fi de vina anumite indiguiri executate prost? Iazuri artificiale?
  Aici nu vorbim de zone despadurite ca au vandut taranii lemnul sau de oameni inconstienti ce si-au facut case pe malul apei.
  Poate ar trebui sa raspunda cineva pentru asta.
  0
  6
  Raportează
 • postat de me
  Luni, 16 Septembrie 2013 15:14
  89.136.7.***
  este corecta abordarea. omenia la nevoie se cunoaste. daca nu suntem solidari la nevoie nu putem spune ca suntem o comunitate.

  prea ne-au tot tratat altii ca sclavi in propria tara.felicitari dle ponta
  5
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.