Rechizite din partea angajaţilor MAI pentru copiii din Cudalbi şi Suhurlui / Vă puteţi alătura şi voi campaniei!

Rechizite din partea angajaţilor MAI pentru copiii din Cudalbi şi Suhurlui / Vă puteţi alătura şi voi campaniei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne organizează o campanie de donare de rechizite, articole sportive şi dulciuri pentru copiii din comunele calamitate. În spiritul solidarităţii şi al omeniei, angajaţii M.A.I. s-au mobilizat şi au donat produse pentru copii, astfel că primul transport va pleca sâmbătă către judeţului Galaţi. Aproximativ 200 de elevi de la şcolile din comunele Suhurlui şi Cudalbi vor primi câte un pachet chiar de la pompierii, poliţiştii şi jandarmii care au participat şi la operaţiunile de salvare, organizate după inundaţii. Totodată, s-au strâns cărţi şi articole sportive care vor fi donate şcolilor. Prima oprire va fi la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suhurlui, la ora 10:00, iar la ora 10:30, lucrătorii M.A.I. vor ajunge cu pachetele în comuna Cudalbi,  la copiii de la Şcoala „Prof. E. Panaitescu” şi de la Liceul Tehnologic nr. 1.

Angajaţii M.A.I. vor dona în continuare caiete, obiecte de scris sau cărţi pentru elevii din celelalte comune afectate de inundaţii. În plus, un alt obiectiv al  campaniei este refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, care a fost distrus de ape.

Oricine doreşte să se alăture demersului umanitar al Ministerului Afacerilor Interne poate suna la numărul 021/ 264. 86. 17 sau pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 1024 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.