Braconierii atacă din nou fondurile de vânătoare! Animale moarte găsite în maşina unei firme

Braconierii atacă din nou fondurile de vânătoare! Animale moarte găsite în maşina unei firme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au ucis două animale pe un fond de vânătoare, folosindu-se de muniţie confecţionată de un septuagenar. Doi bărbaţi din Bereşti Meria au ajuns în spatele gratiilor după ce în noaptea de duminică spre luni au fost prinşi transportând iepuri împuşcaţi ilegal. Autoturismul - o dubiţă Nissan purtând însemnele unei firme de curierat rapid - în care se aflau bărbaţii, de 39, respectiv, 46 de ani, împreună cu un adolescent de 16 ani, a fost interceptat de poliţiştii de la Arme pe pe fondul de vânătoare nr. 28 Bereşti, în urma sesizării venite din partea angajaţilor A.J.V.P.S. şi a agenţilor de la postul comunal de la Bereşti Meria.
În maşină, oamenii legii au găsit doi iepuri împuşcaţi, precum şi o armă de vânătoare, care aparţinea tatălui bărbatului în vârstă de 46 de ani. "Poliţiştii au stabilit că arma de vânătoare calibrul 12 milimetri a fost încredinţată fără drept unuia dintre suspecţi de către un bărbat de 78 ani, din Bereşti-Meria, care s-a deplasat cu cele două persoane pe fondul de vânătoare, fără a avea autorizaţie, unde au executat trei focuri de armă şi au împuşcat doi iepuri", precizează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. La domiciliul bătrânului, membru cu acte în regulă al A.J.V.P.S. Galaţi şi proprietar al armei găsite, poliţiştii au găsit 26 de cartuşe de vânătoare şi mai multe ustensile destinate fabricării artizanale a muniţiei letale. În baza probelor, cei doi adulţi din maşină au fost reţinuţi, urmând a fi propuşi la arestare pentru braconaj.

Citit 2313 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2013 16:51

4 comentarii

 • postat de Ne-Crutzatorule!
  Marți, 15 Octombrie 2013 01:23
  5.13.255.***
  @jiji: ce-ai, bre, cu fata? are si ea fantasme ca va trece intr-o zi de 12 cm, ca va gasi ceva mai lung, si de aia mai greseste... Nu e cu intentie, fii si tu intelegator... De unde vrei sa stie fata de livra de plumb si numarul de bile? Si doua daca gaseste intregi e mare lucru...
  1
  1
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 14 Octombrie 2013 19:26
  5.13.142.***
  Propietarii de teren si paduri ar trebui sa se constitue in parte civila .pe propietatile lor traieste si se hraneste vanatul . Asociatiile de vanatori ar trebui sa aiba contracte de inchiriere cu propietarii si sa plateasca chirie ,altfel este un caz clar de incalcare a dreptului de propietate. Noi propietarii cu impozitele si smecherii cu vanatul ,taman ca in comunism ,pana cand ?
  0
  1
  Raportează
 • postat de jiji
  Luni, 14 Octombrie 2013 17:42
  92.80.150.***
  @Mariana Constandache: A gresi e omeneste, dar a persevera in greseala e clar prostie.
  Ti-am mai explicat o data cu lux de amanunte ca e vorba de calibrul 12 si nu 12mm. Daca nu ma crezi pe cuvant de ce nu dai pe google sa vezi ca am dreptate. Si sa stii ca copy paste ul nu e o scuza.
  Si inca ceva. De ce asociezi la un articol in care scrii de braconieri cu fotografia unui vanator care asteapta linistit pe scaunel? Doar pentru ca are un crac al pantalonului rupt nu inseamna ca e infractor.
  1
  6
  Raportează
 • postat de io
  Luni, 14 Octombrie 2013 17:22
  89.137.228.***
  Dacă nu sunteți din clica lui năstase .
  Nici membri de partid psd .
  Pedeapsa va fi cruntă .
  Cum să furi fără să fi membru de partid .
  Cum să încalci legea de nu ești în gașca de la putere .
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.