Zdrobită de betonieră (IMAGINI ŞOCANTE)

Zdrobită de betonieră (IMAGINI ŞOCANTE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 7 aprilie, timp de o oră traficul a fost blocat, iar maşinile au umplut străzile Coşbuc şi Tecuci. Călcat de roţile din spate ale unei betoniere, craniul unei femei în vârstă, îmbrăcată sărăcăcios, era zdrobit pe carosabil. Identitatea victimei nu a putut să fie stabilită încă, bătrâna neavând la ea acte de identitate.

„…aproximativ 60 de ani”

Martorii nu îşi pot explica cum a ajuns femeia sub roţile betonierei care pleca de la semaforul de pe George Coşbuc (maşina venind dinspre strada Brăilei şi îndreptându-se spre Metro), ieri, la ora 12,35.

Şoferul spune că nu a văzut-o pe femeie în oglinzile retrovizoare, iar singura capabilă să facă lumină în caz, după cercetarea urmelor este Poliţia Rutieră:

„Sandu Tonu, şoferul autobetonierei GL 40 ROD, are 56 de ani şi este profesionist. La intersecţie cu strada Tecuci, maşina a accidentat-o mortal pe o femeie cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care traversa pe culoarea roşie a semaforului”, declară comisarul Viorel Cojocaru, Poliţia Rutieră Galaţi.

Trafic blocat

Sosit de urgenţă la faţa locului, echipajul SMURD nu a mai putut să o ajute cu nimic pe biata bătrână, al cărei cap fusese zdrobit de roţile din spate ale betonierei. „În retrovizoare nu era nimic, am auzit doar o bufnitură”, spune şi şoferul.

Capul femeii a rămas acoperit cu vesta pe care bătrâna o purta, până când corpul a fost ridicat de la locul accidentului.

Traficul la intersecţia Coşbuc cu Tecuci a fost blocat timp de 30 de minute, pentru efectuarea măsurătorilor, pentru ca apoi circulaţia să fie reluată pe strada Tecuci. Bulevardul Coşbuc a rămas blocat încă alte 20 de minute.

Citit 2281 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.