Întâlnire de urgenţă pe tema căldurii / Reprezentanţii Apaterm, ai Primăriei şi ai CET, convocaţi de prefect

Întâlnire de urgenţă pe tema căldurii / Reprezentanţii Apaterm, ai Primăriei şi ai CET, convocaţi de prefect
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, va avea astăzi, la ora 14.00, o întâlnire cu reprezentanţii Primăriei, ai Apaterm şi ai Electrocentrale pe tema furnizării agentului termic în municipiul Galaţi. „Toate eforturile pe care le depunem în cadrul Prefecturii sper să ne conducă la găsirea unor soluţii care să asigure gălăţenilor căldură. Pe de altă parte, fac un apel către toţii gălăţenii, în special către cei care nu şi-au plătit datoriile de multă vreme, să încerce, printr-un efort, să îşi plătească din datorii. Eu ştiu că nu este uşor atunci când ai datorii şi nu ai nici măcar un venit decent, dar trebuie achitat un minimum necesar astfel încât să putem asigura pentru toţi cetăţenii oraşului căldură. Vreau să găsim împreună o soluţie pentru a rezolva problema căldurii. Sigur că eu nu am în buzunar soluţii-minune. Este în atributul Consiliului Local. Eu doar încerc să mediez şi să îi pun faţă în faţă pe factorii responsabili”, ne-a declarat prefectul de Galaţi.

Chiar dacă reprezentanţii CET au solicitat o amânare, din cauză că directorul general al Electrocentrale, Octavian Graure, se află în Bucureşti, Dorin Otrocol a refuzat, precizând că acest subiect nu mai suportă amânare.

Citit 2029 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2013 12:48

5 comentarii

 • postat de muccelgroaznic
  Miercuri, 27 Noiembrie 2013 14:00
  193.231.148.***
  Nu va miroase a 22 decembrie? Azi in Timisoara, maine in toata tara! striga plebea oprimata de nerabdare. Stati sa patrunda incet frigul la oase....Pe roman frigul il excita, contrar definitiilor fiziologiste. Mamaliga in Romania face explozie la frig....contrar legilor termodinamice. Acestea fac pe roman imprevizibil in actiunile sale. Deoarece eL nu se ghideaza dupa legi stiute si previzibile. Sunt sociologi care pretind ca au inteles fenomenul romanesc de manifestare. Eu zic ca acel 5% din procentul de eroare a oricarui model de studiu (in cazul nostru modelul social) este suficient pentru a crea efecte taifunice in sistem. ARS AMATORIA! Nu stiu cat va mai functiona afirmatia „Lasa, ba ca prostu...duce cat ii pui in spate”. Mergeam intr-o zi spre casa si ma impiedeca-i de secera si ciocan....Si-l injurai pe cel din varful dealului.....
  0
  0
  Raportează
 • postat de gheorghe
  Miercuri, 27 Noiembrie 2013 08:59
  174.6.111.***
  Titlu: "Reprezentanţii Apaterm, ai Primăriei şi ai CET, convocaţi de prefect"
  Citat: "Sigur că eu nu am în buzunar soluţii-minune. Este în atributul Consiliului Local. Eu doar încerc să mediez şi să îi pun faţă în faţă pe factorii responsabili.."
  Cred ca sunt 2 lucruri diferite, domnisoara...
  Din cate il stiu pe Dl. (actual) Prefect, este si respectuos ca partenerii de dialog si isi si cunoaste atributiile.
  Asa ca nu se va transforma "journalistic" intr-un balaur care dicteaza si bate cu pumnul in masa.
  Nu-I mai putin adevarat ca prostituarea in fata UE a umflat preturile declasand caderea puterii de cumparare concomitant cu eliminarea subventiilor.
  Acum, in clestele pe care Procust-ul European il aplica (deschideti ochii! tarilor Ortodoxe dupa ce si-au aranjat cat-de-cat mersurile in Apusul expandat materialiceste) - in acest cleste sunt dtriviti oameni, nu in calitatea de cetateni (ha, ha, ha - europeni! - de parca nu eram europeni de la Facerea Lumii...) ci ca fiinte cu-adevarat oprimate.
  Ce sa faca Dl. Otrocol - face apel la ultimele resurse de relism - oamenii au nevoie si de caldura; pana si masinile trebuie incalzite (in special iarna) dar'-mi-te oamenii care ii vrei bunide munca si de platit taxe. Si Statul trebuie sa traiasca, nu-I asa?
  0
  3
  Raportează
 • postat de tiri piri
  Marți, 26 Noiembrie 2013 22:09
  5.13.144.***
  Daca lumea raceste in case vina sa cada pe dumneavoastra si restul autoritatilor domn prefect, si nu uitatide mamele cu copiii lor mici si de blestemele lor.
  4
  3
  Raportează
 • postat de caddy
  Marți, 26 Noiembrie 2013 16:59
  5.13.151.***
  ce ***are, zici ca e de la bodega de la colt, nu prefect
  9
  4
  Raportează
 • postat de EU NU CUNOSC PREFECT ,Eu n-am prefect . EU AM PRIETEN
  Marți, 26 Noiembrie 2013 14:52
  78.96.254.***
  DUR PREFECTUL !!!!!!!!!!!!!!! SI TARE ,

  DE CE ? PAI........................
  - DE LA APATERM NU MAI ARE CINE SA VINA . DACA IL TRIMIT PE DIDI ADOARME DUPA PRIMELE 5 SECUNDE , ISPAS N-ARE AUTORITATE , STRATULAT E IN MUNTI CEL PUTIN PANA ISI VA GASI UN NOU LOC DE MUNCA IAR LANGA CORECTEAZA CIFRELE SI MATERIALELE IN VEDEREA CONTROALELOR.
  - DE LA ELECTROCENTRALE GRAURE A ZBURAT LA BUCURESTI SA-SI ANUNTE SEFII CA GALATENII I-AU PROMIS CA-L LINSEAZA , EVENTUAL DE CE INSUMATE DATORIILE IN LUNA ALE APATERMULUI SI ALE ELECTRICA CATRE EL SUNT CU MULT MAI GOGONATE DECAT ARE INSUSI DE PLATIT CATRE GAZE. ASTA INSEMNIND EVIDENT CA PITIFELNICUL FACE PROFIT PE FOAMEA SI SARACIA NOASTRA.
  - DE LA PRIMARIE VA VENI PROBABIL INTIIUL AVIATOR AL ORASULUI , AUREL VLAICU, CARE IL VA SCUZA PE INTIIUL GOSPODAR DE PREA MULTA MUNCA IN FOLOSUL CETATENILOR.

  SI ASTFEL PREFECTUL OTROCOL , VA MUSTRA ENERGIC CE VA GASI SI EL LA INDEMANA .
  PACAT DE INITIATIVA . DOMNULE PREFECT NEICUSORULE. DE GHIOAGA AI AUZIT. PUNE REPEDE MANA PE EA CA MAINE NINGE .
  TU AI LUCRAT LA DRUMURI SI STII CUM FAC TOTI CA DRACII CIND SE-NZAPEZESC DAR CUM FAC OAMENII CIND INGHEATA IN CASE NU STII .
  EU STIU. URIT. URIT DE TOT FAC. SI PUN EI MANA PE GHIOAGA
  0
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.