UPDATE / Grav accident în Micro 38! O femeie a murit călcată de tramvai
Foto: Sursa foto: GSDG

UPDATE / Grav accident în Micro 38! O femeie a murit călcată de tramvai
sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tragedie s-a petrecut în urmă cu puțin timp în apropierea intersecției bulevardelor Milcov și Traian Vuia. O femeie a fost acroșată de un tramvai în apropierea zonei  cunoscută sub denumirea de ”Beverly Hills”. Vatmanul nu a putut opri la timp pentru a evita ca femeia să ajungă sub roțile vehiculului.

”Nu știu cum a ajuns în fața tramvaiului. Nu am văzut-o și nu am avut timp să opresc! Ori a vrut să se arunce, ori a căzut, nu știu cum a făcut. Sunt șocat. Am peste 30 de ani de meserie și nu am pățit așa ceva”, a declarat Toader Gavrilescu, vatmanul tramvaiului care a călcat-o pe femeie. 

Echipaje de la SMURD și Descarcerare s-au deplasat la fața locului, salvatorii nemaiputând însă să facă nimic pentru victima care a murit pe loc. Potrivit martproilor, victima, o tânără de circa 30 de ani, era o persoană care trăia mai mult pe străzi, fiind văzută frecvent în stare de ebrietate. Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru a afla cum a fost posibil acest teribil accident.

Acest evenimet survine unui alt accident petrecut în aceeași zonă, în această după amiază. O altă femeie care a țâșnit pe o trecere de pietoni de pe Traian Vuia, în Micro 40, a fost acroșată de un taxi, care nu a avut vreme să oprească. Femeia, în stare gravă, a fost preluată de o ambulanță. 

Citit 10500 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2013 20:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.