Ajutoare pentru copiii din comunele calamitate ale Galaţiului

Ajutoare pentru copiii din comunele calamitate ale Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii şcolilor din Cuza Vodă, Suhurlui, Costache Negri şi Cudalbi au primit, la sfârşitul săptămânii trecute, o donaţie substanţială din partea angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne. Pentru că atât unităţile şcolare în care învaţă, dar şi casele unde micuţii locuiesc au fost grav afectate de inundaţiile din septembrie, oamenii legii au pus mână de la mână şi au strâns peste 65.000 de lei, bani din care au fost cumpărate materiale didactice, calculatoare, imprimante, videoproiectoare dar şi rechizite şi hăinuţe. Acestor bunuri li s-au adăugat şi câteva sute de cărţi pentru refacerea fondului unei biblioteci distrusă în totalitate de viitură.

"Este vorba de 300 de cărţi pentru refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, distrusă de ape. Volumele provin din Rezerva Naţională de Publicaţii a Bibliotecii Naţionale a României şi din donaţiile cadrelor M.A.I.", se rată într-un comunicat de presă al ministerului. 

În cadrul aceleiaşi acţiuni, 200 de elevi cu situaţie materială precară au primit pachete cu haine şi rechizite şcolare.

Citit 999 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.