Primii gălăţeni lăsaţi fără case din cauza neplăţii întreţinerii / Licitaţia are loc pe 14 ianuarie

Primii gălăţeni lăsaţi fără case din cauza neplăţii întreţinerii / Licitaţia are loc pe 14 ianuarie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a anunţat că 1.800 sentinţe definitive împotriva rău-platnicilor vor fi puse în executare, Apaterm a trecut deja la fapte * Pe 14 ianuarie, vor fi scoase la licitaţie cinci apartamente * Procesele şi executările silite se vor înmulţi exploziv în 2014


Apaterm ne-a informat că, în acest moment, are finalizate rapoartele de evaluare pentru un număr de cinci locuinţe ale debitorilor cedaţi de către asociaţii, apartamente ce vor fi scoase pentru vânzare la licitaţie.

Primul pe lista pusă la dispoziţie de Apaterm este Radu Măgrineanu, debitor cedat de Asociaţia de Proprietari nr. 603, pentru o datorie de 6.307 de lei, căruia îi va fi licitată garsoniera de pe strada Caişilor nr. 4, bloc A 3, din Micro 40.

Un apartament cu patru camere de pe strada Camil Ressu nr. 13, bloc T5, Micro 38 va fi de asemenea scos la vânzare după ce proprietarul lui, Ion Călin, a fost debitor cedat de Asociaţia nr. 700, pentru o datorie de 5.616 lei.

O garsonieră de pe strada Năruja nr.25, bloc C4, Micro 40 va fi licitată după ce Aurelia Agache a devenit debitor cedat de Asociaţia de Proprietari nr. 612, pentru o datorie de 5.332 de lei.

Urmează pe listă Sava Lefter, debitor cedat de Asociaţia de Proprietari nr. 590, pentru o datorie de 2.675 de lei, căruia, prin dosarul de executare, îi va fi licitat apartamentul de pe strada Dunărea nr. 94, bloc E 18, din Micro 21.

Ultimul pe listă este Valentin Miron - culmea, fost salariat Apaterm - care îşi va pierde apartamentul cu trei camere de pe strada Laminoriştilor nr. 10, bloc G 1, Micro 19, fiind debitor cedat de Asociaţia de Proprietari nr. 428, pentru o datorie de 16.822 de lei.

Licitaţia va avea loc pe 14 ianuarie 2014.

Ce urmează

Apaterm ne-a informat că a preluat prin contracte de cedare de creanţă sentinţele definitive deţinute de asociaţiile de locatari/proprietari împotriva locatarilor rău-platnici şi a pus în executare 220 de sentinţe definitive. De asemenea, a promovat un număr de 2.794 de procese în instanţă împotriva asociaţiilor de proprietari/locatari, pentru o sumă totală de 116.134.778 de lei şi a pus în executare 2.374 de sentinţe definitive deţinute împotriva asociaţiilor.

Societatea ne-a dezvăluit că există asociaţii aflate sub executare silită care refuză să prezinte la control registrul de casă în vederea corelării încasărilor efectuate cu obligaţiile stabilite prin procesul-verbal încheiat cu executorul. Aşa că o echipă de şapte administratori sechestru se deplasează zilnic la asociaţiile care sunt în procedura executării silite şi pentru care au fost întocmite procesele-verbale de instituire sechestru pe încasări executorii judecătoreşti. Apaterm a înaintat 21 de plângeri penale pentru sustragere de sub sechestru, 11 din ele finalizate cu NUP şi pentru care a formulat plângeri împotriva neînceperii urmăririi penale!

Citit 7043 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2013 10:53

22 comentarii

 • postat de razvan
  Joi, 12 Decembrie 2013 23:03
  5.13.145.***
  cum dracu cei cu datorii mici sunt siliti prin ordin judecatoresc sa paraseasca apartamentele iar cei care au datorii de zeci de mii de lei stau bine mersi la "caldura" ?? incredibil cum se face dreptate la noi ... incredibil....
  0
  2
  Raportează
 • postat de :)
  Joi, 12 Decembrie 2013 22:04
  5.13.166.***
  Am un vecin de scara are datorii de 92.000 ron plus penalitati de 30.000 ron .... nimeni nu i-a dat afara inca din apartament ..... intrebarea mea e cum naiba ajungi la asemenea datorii la intretinere , apoi cand esti evacuat plangi ca nu ai unde sta ...
  1
  3
  Raportează
 • postat de tuky
  Joi, 12 Decembrie 2013 19:52
  5.13.226.***
  Mai oameni buni, Chiar nu credeti ca orice serviciu trebuie platit ??? Daca ai locui undeva la tara si ai apa curenta in casa cu ajutorul unui hidrofor, nu trebuie sa achiti factura la energie electrica??? Dar daca vine iarna, nu trebuie sa-ti cumperi lemne sa te incalzesti??? Cine mama dracului crezi ca-i bate in poarta acelui pensionar de CAP si sa-i dea lemne de foc, plata la curent sau mai stiu eu ce alte facilitati pe care un dobitoc de ,,orasean" care are si servici (asa cum e el prost platit ) refuza sa le plateasca ??? Oraseanul mai e si fudul.... lux in casa, masina in parcare, concedii la munte, mare etc... dar de platit platesc fraierii . AFARA scosi la marginea orasului sa-si faca grote in pamant !!! Dar pana atunci, infiintate firme de recuperatori si luate bunuri din casa pana-si achita datoriile !!!
  7
  2
  Raportează
 • postat de K.M.
  Joi, 12 Decembrie 2013 19:50
  5.13.136.***
  Ai dreptate,până la soluții.Soluția nu este să devină unii sclavi și alții capitaliști,ci soluția este ca cei care muncesc să se unească și să pună mâna pe putere și să v-o dea la muye ție și altor sclavi care se bucură cum suferă unii de foame!
  0
  6
  Raportează
 • postat de @romanulinocent
  Joi, 12 Decembrie 2013 19:27
  5.13.230.***
  Exact ce spuneam. N-ai fost niciodata intr-o tara cu traditie democratica. In schimb faci teorii dezvoltate, probabil, la un poker pe bete de chibrit cu prietenii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Offff capitalism de Romanulinocent.
  Joi, 12 Decembrie 2013 18:57
  92.86.40.***
  Măi Romanulinocent, unde naiba ai văzut tu capitalism timp de 24 în România când noi am căzut din lac în puț, ăia dinainte au fost și azi sunt aceiași, lupi îmbrăcați în blană de miel, neocomunismul cu iz de capitalism pentru ei ce participă la PIB insignifiant, dar cu cu o fraudă financiară PE AN ce reprezintă 40% din PIB, adică peste 10 MILIARDE dispărute, fraudă fiscală/an. Păi nici comuniștii dinainte nu furau în halul ăsta.....și apoi la PIB marii contribuabili sunt Dacia cu francezii și OMV Petrom cu austriecii, adică export de gaze și produse finite din petrolul românesc de au ajuns austriecii să aibă carburantul și gazul mai ieftin decât în România....și ce salarii au ei???!!!!??/
  1
  3
  Raportează
 • postat de jan
  Joi, 12 Decembrie 2013 18:54
  5.13.199.***
  Situatia nu este confortabila pentru nici una din parti. Nici pentru cei care platesc si nu beneficiaza de caldura , apa calda nici pentru cei care nu au de unde plati si sunt pusi in postura de a da socoteala acum. Totusi acestia din urma au avut destul timp sa ia o decizie tinand cont de situatia lor ( nu mai aveau de unde plati).Logic era sa renunte la ceva -confort , spatiu , zona , etc. Nu au facut-o si platesc consecintele. Este doar o parere care are ca argument o situatie statistica . Cert este ca nu se poate continua asa. Pisica trebuie rupta in doua. Nu trebuie aruncata vina pe primarie sau pe vecini. O intreaga societate este in pericol de prabusire. Apatermul are ,fara indoiala vina sa . Trebuie sa plateasca la randul ei , si va plati prin concesiile care urmeaza sa le faca fata de datornici. Vor fi intelegeri (reduceri , esalonari , amanari , anulari ) de plata intre fiecare din cei implicati si societate , ca la banca. Cine naiba cumpara mii de apartamente ?!. Ce va face societatea locala cu atatia sinistrati ?! Va fi , clar, o intelegere . Stresul va fi mare pentru cei datori dar cu timpul se va regla totul. Asa functioneaza mecanismul.Majoritatea traim vai de capul nostru, nu ne permitem prea multe . Avem intelegere pentru cei mai atinsi ca noi de necazuri , dar vedem si ignoranta , nesimtire ,inconstienta.
  Sunt vremuri grele .Totusi trebuie sa fixam repere pozitive pentru a merge mai departe.
  1
  1
  Raportează
 • postat de romanulinocent
  Joi, 12 Decembrie 2013 18:39
  5.13.181.***
  Bai, celor care aveti opinii contra mea. Bai, de 24 de ani traiti in CAPITALISM si nu ati inteles nimic? Bravo lor celor cu bani, celor politicieni influenti ca au stiut sa v-o ia inainte la timpul oprtun. Cand voi erati in fericirile bahice, ei furau sau ma rog va influentau sa va ia banii, pentru ca ei acum sa rada de voi cum va plangeti. A face capital pe spinarea ta insemna capitalism. Unde esti tu si unde sunt ei? Tu iesi in strada, el va mai construi o vila. Tu ragi in comentarii (ca atata poti face) el listeaza la burse...si aduna capital. Vezi diferenta. Te vaiti ca te fura, ca iti foloseste munca la negru, ca spala cu tine pe jos. Foarte bine. Stie ca nu poti rosti un cuvant. Ce sa mai vorbim sa iesi sa-ti exprimi nemultumirea sau sa protestezi in instanta...El stie ca nu poti sa o faci si profita si te tine in sah cum vrea el si cat vrea el. In mana lui nu esti om esti cel mult o cheie franceza. Vezi diferenta. Fa si tu ce face el si vei avea casa ta, independenta ta, linistea ta. El nu pierde timpul pe doi bani la circul gratuit oferit de Primarie ca sa-ti linga simturile bazale. El sta si cugeta cum sa te foloseasca mai eficient. Gafaiala ta la munca insemna numaratoarea de bani de la banca. Daca ai fi baiat destept ai actiona, ai demonstra ilegalitatea, ai folosi instrumentele statului si justitiei ai lua despagubiri. Dar nu te pricepi spre bucuria celor care te exploateaza. De aia au ingropat invatamantul ca tu si copii tai sa nu mai priceapa niciodata pe ce lume se gasesc si la randul lor sa devina usor de exploatat. Daca ai fi trait in Grecia te credeam si luam lectii de DEMOCRATIE de la tine, simplitate. La fiecare cinci secunde in lume se naste un prost...Depinde cat de rapid reusesti sa-l gasesti. Asta face diferenta dintre intreprinzator si sluga. Cine se mai crede ca traieste inca in comunism ii urez sincer "Proletari din toate tarile, uniti-va!". Pana nu va da primarul in zapada.
  3
  3
  Raportează
 • postat de Decuplați-vă urgent, blindați prin firme autorixate și anunțați administrația...vă salvați apartamentele.
  Joi, 12 Decembrie 2013 18:14
  92.86.40.***
  Primăria ar trebui să redeschidă Baia Comunală pentru a face o baie caldă ca pe timp de război, să asigure amplasamente încălzite pentru oamenii ce mor de frig și stau pe holurile Spitalului Județean pentru a se adăposti. Fraților, dacă nu aveți bani de căldură decuplați-vă caloriferele de la sistem cu ajutorul unei firme specializate, chiar și apa caldă și mergeți pe aragaz cu încălzirea și apa caldă până ieșiți din Iarnă. După decuplare, cu hârtiile doveditoare că v-ați decuplat, adică blindat mai nou, deci mergeți la administrație și anunțați în scris decuplarea de la căldură și apă caldă, astfel vă salvați apartamentele ce sunt vânate de mafia imobiliarelor prin Primărie acțiune.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Brrrrrrrr
  Joi, 12 Decembrie 2013 17:24
  108.245.201.***
  Allllo , Alooooooo , mergeti linistiti la locurile voastre ,,,,,hheh
  Nu va mai plageti ,,,,e plin de bmw, audi si mecedes sa nu mai zic de alte branduri ,,,, marlanii , nu platesc intretinerea dar isi cumpara masina, sau se duc la mare , nu va mai plangeti , ca o duceti prea bine ,,,,,si ce daca va opreste caldura si apa calda ,, si asa nu va spalati , iar frigul e bun va tine proaspeti , heheheh Romania , Galati , UE ,,aveti grija sa nu se surpe tunelul . lui nea Stan pe voi...hheheh brrrrrrrr
  5
  1
  Raportează
 • postat de cunoscator
  Joi, 12 Decembrie 2013 14:43
  5.13.150.***
  Astea-s datorii pt care sa fie nenorociti oameni sarmani?Mergeti din asociatie in asociatie si vedeti cati datornici cu sute de mii de lei vechi restante sunt?!Aceia de ce sunt protejati?Astea-s datoriile din cauza carora galatenii nu au caldura?Sa fim seriosi....Verificati cati sunt care au datorii peste 100 mil fara penalitati care au fost protejati si nici macar nu au ajuns in instanta....Si acumuleaza in continuare datorii....
  2
  23
  Raportează
 • postat de ionita
  Joi, 12 Decembrie 2013 13:51
  86.34.10.***
  sa vina acei domni administratori sechestru la Asociatia nr. 851,unde probabil ar trebui executati jumatate din proprietarii de apartamente. e ceva de necrezut,cum atatia ani de zile sa nu treci macar pe la asociatie,dar vrei apa calda si caldura.Ia sume de 30 mii lei nu se pune sechestru?as striga in gura mare sa vina cineva sa controlze ce face dna administrator,ce fac cenzorii si presedintele de asociatie?
  4
  7
  Raportează
 • postat de Iisus Hristos și Karl Marx-apărătorii săracilor
  Joi, 12 Decembrie 2013 13:01
  5.13.197.***
  Băi inocentule!Ia explică mă,cum se face că cei care produc(muncesc) au bani puțini și ăia care nu produc(muncesc) obțin profit?Tu știi economie?Știi pe ce planetă trăiești?????
  Aici e vorba de faptul că oamenii au salarii de mizerie cu care trebuie să plătească lunar:
  -chiria dacă nu rata-minim 100 euro
  -întreținerea-minim 50 euro
  -curent electric+cablu+internet-minim40 euro
  -mâncare-minim100 euro
  -haine+încălțăminte-minim 20 euro
  -un șampon,un săpun,o hârtie igienică etc-minim 10 euro
  -liceu sau facultate copii-minim100 euro
  -impozit-minim 10 euro
  -transport-minim 70 euro
  ----------------------TOTAL=minim 500 euro=aproximativ 2250 ron  Deci dacă minimul de trai la limită înseamnă 2250 ron și presupunem că muncesc ambii părinți,fiecare cu un salariu net de 900 ron dacă-s norocoși,de unde mă să aibă bani????Deci de-abia te descurci să nu rămâi dator.
  În schimb dacă ești patron,2250 ron=500 euro,de-abia îți ajung pentru mărunțișul zilnic.

  Și acum să înțeleg că toată lumea este mulțumită:acei oameni vor dormi prin canalizări .Iar tu capitalistule,ca un bun creștin,îl vei consola:”Nu plânge fiule,după ce mori în curând de tuberculoză sau frig,foame,vei primi acces în Rai-acolo unde există căldură gratis,nu ai nevoie de locuință....!Bineînțeles,dacă ești răbdător,nu faci grevă,nu ceri salarii mari,nu vrei să locuiești într-o casă și nu vrei căldură.....
  1
  26
  Raportează
 • postat de @romanulinocent
  Joi, 12 Decembrie 2013 12:41
  5.13.230.***
  N-ai fost in viata ta in nici una din tarile mentionate de tine. Stii ca exista tari in care pentru cazurile sociale, chiria este subventionata, rechizite, imbracaminte, etc. subventionate, si unde nici un om nu este lasat in voia sortii? Bineinteles, sunt tari civilizate cu traditii democratice, nu ca in Romania unde s-au trezit mari capitalisti toti neavenitii care acum ar fi dat cu sapa la tara daca n-ar fi fost regimul comunist.
  5
  7
  Raportează
 • postat de @romanulinocent
  Joi, 12 Decembrie 2013 11:36
  5.13.202.***
  Cateva comentarii totusi la ce ai postat .
  1. ai mari carente in a intelege sistemul democratic. O democratie autentica nu lucreaza cu salbaticie si total haotic. Respectiv nenorocosii sistemului sunt cat de cat ocrotiti de astfel de catastrofe care pot omori varstnici si soca iremediabil pe unii membri mai tineri ai familiei. Vad ca faci pledoarie pt. democratia de tip american, uitand totusi ca acolo cei ce stau in rulote au facilitati pe alte planuri, de negandit si luat in calcul de europeni. Se pare ca nu esti suficient informat dar sistemul american s-a cam incheiat in Spania de pilda, dupa ce amenintatii de evacuari s-au opus prin solidaritate si sprijiniti de avocati din oficiu sa mai fie evacuati in astfel de vremuri de criza.
  2. stii tu ca cei ce urmeaza a fi evacuati sunt ''smecheri'' ? Chiar esti sigur ?
  3. ai inteles din mers si insuficient unele lucruri si te-ai grabit sa-ti dai cu parerea , ca om adaptat la vremurile noi. In unele chestii ai desigur dreptate, precum in cea cu egalitarismul desuet venit dinainte de '89. __
  1
  8
  Raportează
 • postat de un vecin
  Joi, 12 Decembrie 2013 11:18
  79.116.110.***
  Dar pe dl acela Lapovita...Lefter, sau cum naibii l-o fi chemand, cand il lasa fara casa Apatermul, ca acum ceva timp in urma, aici in ziar spuneati ca are o datorie la intretinere de cateva zeci de mii de lei?Sau acela face parte dintre cei amarati, care au ramas fara salariu aberant de la Apaterm si este lasat sa isi revina sarmanul(a se citi:cand o mai prinde vreun os de ros prin politica)?????????????????????????
  Atunci nu a mai iesit d-l primar sa ia atitudine si sa spuna ca o sa-i trimita Apatermul pe cap sa recupereze datoria!
  0
  4
  Raportează
 • postat de popo
  Joi, 12 Decembrie 2013 09:40
  89.137.220.***
  "După ce a anunţat că 1.800 sentinţe definitive împotriva rău-platnicilor vor fi puse în executare, Apaterm a trecut deja la fapte" ??? Adica cum ? Ce au facut concret ? Mie mi se pare ca inceputul si sfirsitul articolului nu sint sincronizate .
  5
  6
  Raportează
 • postat de romanulinocent
  Joi, 12 Decembrie 2013 09:31
  193.231.148.***
  Nu am apa rece, apa calda si caldura. Nu am intarziat o zi cu plata intretinerii. Eu platesc. Modul de calcul, de recuperare a datoriilor, planurile de managemt sau marketing al societatilor de furnizare de utilitati nu ma intereseaza pe mine. Cat pot sa platesc, platesc. Cand nu mai pot scot imediat apartamentul la vanzare pentru a mai castiga cat mai pot pe el. Ajuns sa fie licitat nu mai castig nimic. Logic, nu? Sunt o sumedenie de tineri care se indatoreaza la banci pe 20-30 ani. Iar toti smecherii (ca sa nu mai spun cuvinte grele) isi pun ambitia prosteasca. Pentru ei AFARA....Acestia paraziteaza, traiesc pe spinarea omului cuvincios, serios si muncitor. Pentru cei saraci, cu copii exista sansa sa-si vanda cat mai au timp locuinta, sa achite datoria iar cu restul sa-si cumpere sau sa inchirieze o casa la tara. Acolo, de bine de rau pamantul lucrat in arenda iti mai da ceva. Trebuie sa ne debarasam de ideiile comuniste in care toti eram egali. S-a terminat definitiv. Cine poate foarte bine, cine nu cauta solutii, il priveste strict si personal. Parcul de rulote, nu era o figura de stil in filmele americane si nu numai....Ele exista si sunt adevarate. Aratati-mi un singur roman care sta pe datorie in Italia, Spania, Anglia? In ce tara se mai permite aceasta? Astazi poti sa pierzi totul, maine poti castiga mai mult decat ai avut. Acesta este sistemul. Daca doream sa fim sentimentali stateam cuminti sub comunism. Marile crize economice modifica radical modul de gandire. Pe cei slabi ii fac puternici si invers. Televizorul va ofera zilnic exemple. De politica, de mersul firmelor ne vom gandi cand vom avea timp, dupa ce iesim noi din groapa. Deocamdata problema acuta esti tu, sarmanule sau tu, smecherule care te-au prins vremurile nepregatit...
  12
  14
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Joi, 12 Decembrie 2013 07:39
  79.59.136.***
  Apaterm si Primaria Galati ar merita dati in judecata pentru ca au incurajat acumularea de datorii peste orice limita !!

  Nu ai sa iti pierzi casa niciodata pentru neplata energiei electrice, facturii de telefon, pentru ca ei iti taie serviciu in maxim 3 luni de la neplata (Electrica) sau 1 luna de neplata (telefon, tv, internet, etc) !
  Astfel este sumele maxime se aduna undeva poate in jurul a maxim 1000 euro, de fapt mult mai putin, lucru cu care nu poti da afara din apartament pe nimeni.

  PROBLEMA IMENSA este ca Apaterm si Primaria Galati au devenit din PRESTATORI DE SERVICII COMUNITARE (apa calda si caldura) in JEFUITORII CETATENILOR GALATI prin faptul ca chiar daca o Asociatie avea datorii de peste 3 luni, chiar si 3 ani, ei tot calculau acolo datoriile si penalitatile !!!!
  In plus, Apaterm si Primaria Galati - proprietarul Apaterm si Electrocentrale - au jefuit cetatenii orasului Galati si prin lipsa gigicalorimetrelor, ca ba erau, ba nu era, citirea in mod gresit a indecsilor, trecerea PIERDERILOR IN PRETUL GIGACALORIEI desi stiam ca este si o lege / hotarare guvern care interzice acest lucru.

  Nu zic, ca cei care nu platesc, sa fie trasi la raspundere, dar ce vina are un pensionar care este FORTAT SA PRIMEASCA CALDURA pentru ca Apaterm asa face, si ca se trezeste cu facturi care nu le poate plati pentru ca nu are bani ???

  Eu imi aduc aminte de un presedinte de asociatie, care imi povestea, ca majoritatea covarsitoare a proprietarilor si-au dorit INTRERUPEREA TOTALA a serviciului Apaterm , a furnziarii caldurii pentru ca erau prea multe datorii si nu doreau sa ramana si fara apa rece, si cei de la Apaterm AU REFUZAT pe principiul ca "vezi Doamne, daca exista cel putin un proprietar care vrea caldura, atunci trebuie sa se dea caldura".

  PRimaria Galati si Apaterm sunt in continuare PRINCIPALUL VINOVAT de toate aceste datorii, si de toate acesta mocirla financiar - social - medicala (sa nu ai caldura la mii de oameni, deja vorbim de sanatatea publica) pentru ca prin INCOMPETENTA LOR au pus pe butuci sistemul de incalzire al orasului Galati.
  Datorita faptului ca nu au vrut si nu au facut un sistem de Conventie de plata si facturare individuala cu proprietarii de apartamente, ca parte a Contractului cu Asociatia de proprietari, prin care tabelul de plata se trimitea de catre Asociatie catre Apaterm si
  1) banii treceau DIRECT de la proprietarii de apartamente la Apaterm (astfel Administratorii nu se mai trezeau cu sute de milioane de lei pe mana, pe o singura luna de iarna, si sa fure bani, fara sa garanteze cu nimic)
  2) daca clientul individual nu platea atunci ii era sistat serviciul numai acestui proprietar DAR CEL MAI IMPORTANT - se putea sista servicul acestui proprietar deja dupa DOAR O LUNA sau TREI LUNI DE NEPLATA !!!
  Astfel acest rau-platnic era protejat de orice tavalug al datoriilor si penalitatilor excesive si nu mai risca niciodata sa fie dat afara din casa.

  Cam asta este REALITATEA si ADEVARUL despre situatia in care s-a ajunsi in Galati, si principalul vinovat la aceste momente. Nu este numai rau platnicul, si nu este principalul vinovat, ci chiar PRIMARIA GALATI (cu Consiliul LOcal) care prin INCOMPETENTA si IGNORANTA LOR au ajuns sa execute proprii cetateni datorita unui sistem falimentar care este gresit din vina lor.
  2
  37
  Raportează
 • postat de tina
  Joi, 12 Decembrie 2013 07:18
  5.13.153.***
  Nu este normal sa ne platim serviciile furnizate?de ce ne vaiam nimeni nu sta cu fundul pe comoara dar un serviciu folosittrebuie platit ,la fel ca telefon,energie etc.pe care daca nu le platesti furnizorul ti le opreste si te da si in judecata
  4
  23
  Raportează
 • postat de MINE
  Joi, 12 Decembrie 2013 07:02
  5.13.201.***
  BAI OAMENI BUNI NU SE PLATESTE INTRETINEREA
  Apaterm a avut in ultimele doua zile incasari de 50.000 lei pe zi!!!! Daca se creste la 100000 lei pe zi intro luna incaseaza 3,3-2,5 milioane lei. Caldura facturata apatermului de catre electrocentrale pe o luna de iarna e de 80 de milioane lei. La care curg penalitati din a cinsprezecea zi de neplata....... Ce vina sa aiba si apatermul???
  8
  10
  Raportează
 • postat de nori
  Joi, 12 Decembrie 2013 05:37
  5.13.153.***
  Si uite asa Apaterm cu ajutorul Consiliului local si al primarului prin punerea penalitatilor care au devenit mai mari decit ce-a ce a consumat omul de fapt ,se bucura de necazul oamenilor ca le va lua casa ,dar de-a ce nu sa spus in articol e ca din valoarea datoriei pe care omul o are de platit cit este penalitate [ma repet penalitatile sint mai mari decit a consumat omul respectiv in timp ]stau si ma intreb de ce CL a mai pus un bir in plus la intretinere cind ei trebuiau sa se zbata sa scoata de la om cea ce a consumat si nu uitati ca valoarea adunata acolo la fisier rezulta si femeia se serviciu salariul admnistratorului lumina casa scarii ,nebunii astia lea inclus pe toate la datorii care eu ma intreb nu face parte din ce-a ce aconsumat omul ex [apa rece apa calda plus caldura daca a si primit-o] dar daca Apa canal da in judecata locatarii sai dam si noi pe ei cind toata vara ne lasa fara apa calda ,chiar de sintem buni platnici
  12
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.