CSM a hotărât încetarea mandatului lui Gheorghe Ivan / Şeful DNA Galaţi va fi anunţat abia luni

CSM a hotărât încetarea mandatului lui Gheorghe Ivan / Şeful DNA Galaţi va fi anunţat abia luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat act de cererea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial (DNA - ST) Galaţi, Gheorghe Ivan, de a reveni la Parchetul General. De asemenea, CSM a dispus ca mandatul lui Ivan să înceteze începând cu data de 16 decembrie. Informaţiile ne-au fost oferite de purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu.

Aceasta ne-a făcut cunoscut şi faptul că a fost amânat pentru o şedinţă ulterioară a Secţiei pentru Procurori raportul făcut de Inspecţia Judiciară pe verificarea eficienţei manageriale şi modul de îndeplinire a atribuţiilor de către conducerea Serviciului Teritorial Galaţi.

Pentru că mandatul procurorului Gheorghe Ivan, care ar fi trebuit să conducă încă trei ani unitatea gălăţeană a DNA, încetează luni, 16 decembrie, ne-am adresat purtătorului de cuvânt al DNA Bucureşti, Livia Săplăcan. Aceasta ne-a comunicat că abia pe 16 decembrie se va face public numele celui care va prelua de la Ivan nu doar funcţia, ci şi întreaga răspundere a documentelor şi dosarelor care se află în lucru la ST Galaţi.

Citit 2548 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2013 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.