Jaf la înălţime în nordul judeţului. Mai multe sate au rămas fără semnal la telefon

Jaf la înălţime în nordul judeţului. Mai multe sate au rămas fără semnal la telefon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Localnicii din mai multe sate din nordul judeţului au rămas fără semnal la telefoanele fixe, după ce o bandă de hoţi a făcut bucăţi cablul de transmisiuni pe o distanţă de aproape un kilometru. Actul de vandalism, care s-ar fi vrut de fapt un furt de cupru, a avut loc în noaptea de luni spre marţi, între satele Mălureni şi Ionăşeşti, din comuna Nicoreşti, şi a vizat cablul de pe o distanţă de 800 de metri. La faţa locului, poliţiştii solicitaţi de reprezentanţii societăţii de comunicaţii, au constatat că hoţii nu apucaseră să plece cu prada.

"Polițiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat că pe D.C. 69 Cosmeşti - Mălureni, pe o distanță egală cu cinci intervale de stâlp, cablul telefonic fusese secționat, fiind găsit strâns în cinci valuri, care fuseseră abandonate pe marginea drumului", explică cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au ajuns la trei suspecţi, cu vârste de 21, 25 şi, respectiv, 34 de ani, toţi din Tecuci. Cei trei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmînd a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 1618 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2013 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.