Eveniment monden: Degustare de vinuri la Teatris

Eveniment monden: Degustare de vinuri la Teatris
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 200 de invitaţi, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai administraţiei publice au participat marţi seară la un eveniment unic în Galaţi, în cel mai nou restaurant, Teatris. Este vorba despre o degustare de vinuri alese, organizată de Crama M1 Atelier, în parteneriat cu restaurantul Teatris. Au fost degustate cinci vinuri din gama de top a producătorului Murfatlar, care aparţin celebrului oenolog Răzvan Macici. De fapt, toate sticlele prezentate marţi seară, din colecţia M1 Atelier, conţin semnătura celebrului cercetător, şi, aşa cum se obişnuieşte în lumea bună a vinurilor, numărul de sticle produse din acel vin. Este vorba despre vinuri care nu se găsesc în comerţ, nici măcar în reţeaua de retail, ci doar în restaurantele care se respectă. Participanţii la degustare au avut astfel posibilitatea de a vedea ce înseamnă ca o companie producătoare de vinuri să investească în mod constant în cercetare şi cu toţii au apreciat unicitatea vinurilor prezentate.

Restaurantul Teatris, situat în fostul sediu al Cinema Popular, în vecinătatea Parcului Eminescu, este un concept nou de restaurant în Galaţi. Este vorba despre un local care îmbină fericit arta culinară cu cea scenică. Zilnic, la Teatris au loc tot felul de evenimente artistice care mai de care mai diverse: de la spectacole de teatru nonconformiste, până la concerte de muzică uşoară, clasică etc sau spectacole de stand-up comedy (aşa cum s-a întâmplat marţi seară). Restaurantul are 200 de locuri şi, potrivit organizatorilor evenimentului de marţi, propune preţuri sensibil egale cu cele de la restul restaurantelor de top din Galaţi.

Citit 4280 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2014 17:49

1 comentariu

 • postat de miruna
  Joi, 23 Ianuarie 2014 19:41
  84.117.42.***
  Asta e restaurant pentru bogati! Noi cei modesti nu ne permitem! Vrem si noi in galati un aqua parc acoperit ca in brasov -paradisul acvatic unde are jacuzii, mai multe bazine cu iesire si in exterior, masaj, saune, bazin olimpic de 50 m, restaurant la etaj. E orasul apelor. Se poate face in parteneriat cu primaria.
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.