Dragostea naşte idei trăznite: Planul diabolic al unei gălăţence pentru a-şi impresiona iubitul

Dragostea naşte idei trăznite: Planul diabolic al unei gălăţence pentru a-şi impresiona iubitul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O tânără de numai 20 de ani din Galaţi i-a pus pe poliţişti la treabă pentru a-şi duce la îndeplinire un plan bine pus la punct, cu scopul de a-şi rezolva problemele în dragoste. În cea de-a treia zi de Crăciun, fata a mers la poliţie şi a reclamat faptul că, în timp ce mergea pe stradă, un necunoscut i-a smuls poşeta şi telefonul mobil.

Ofiţerii de investigaţii criminale au dat curs sesizării şi au început cercetările, dar nu au ajuns la niciun rezultat. Asta până când au prins informaţia că poşeta cu semnalmentele furnizate de tânără precum şi telefonul fuseseră vândute prin intermediul unui site, la circa două saptămâni de la data presupusului jaf. "Victima" a fost reaudiată şi nu a mai avut cum să tăgăduiască. A recunoscut că plănuise totul cu intenţia de a-şi îndupleca prietenul.

"Partea vătămată a declarat că şi-a înscenat în totalitate comiterea tâlhăriei, în baza unui plan gândit şi stabilit vreme de trei luni, cu scopul de a-şi păcăli actualul prieten, pe fondul unei probleme amoroase", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În concluzie, planul tinerei s-a dovedit unul cât se poate de păgubos pentru ea. Poliţiştii au amendat-o cu 100 de lei pentru alarmarea falsă a autorităţilor, urmând să-i solicite şi achitarea integrală a cheltuielilor judiciare efectuate cu ancheta pentru tâlhărie.

Citit 3276 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.