Hoţi de bancomate – prinşi în flagrant

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O patrulă de agenţi sectorişti din cadrul Poliţiei Comunitare, de serviciu săptămâna trecută pe strada Lebedei, în zona complexului „Siret”, a observat două persoane în incinta depozitului farmaceutic „Bioself”.

Gălăţenii Daniel I., de 29 ani şi Cristian H., de 23 ani aveau un comportament destul de ciudat, verificările reuşind să scoată la iveală faptul că unul dintre ei a încercat să lipească o bandă de hârtie albastră, pe geamul de protecţie al ATM-ului „Bancpost”, din incinta depozitului farmaceutic. Celălalt tânăr avea asupra sa un card neinscripţionat, cu ajutorul căruia intenţiona să scoată bani din aparat.

Celor doi li s-a făcut un control corporal sumar, asupra tinerilor găsindu-se carduri emise de mai multe bănci, cărţi de vizită, bani şi telefoane mobile.

Fiind suspecţi în cauzele privind furtul de bani prin asemenea mijloace, au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia 2. După întocmirea actelor de constatare, au fost predaţi lucrătorilor din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog.

„Ancheta asupra acestui caz este în plină desfăşurare”, declară şi Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene.

Citit 1765 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.