Ambulanţa Spitalului Judeţean a luat foc de la un scurt-circuit

Ambulanţa Spitalului Judeţean a luat foc de la un scurt-circuit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Singura ambulanţă a Spitalului Judeţean Galaţi a luat foc ieri după-amiază. "Această ambulanţă asigură transferul şi consultul pacienţilor. Ne bucurăm că nu s-a întâmplat în oraş, la vreun caz. Se pare că este vorba despre un scurt-circuit, dar nu la baterie, că aceasta este intactă, ci la motor. Vom face o anchetă să vedem de la ce a pornit incendiul”, ne-a declarat responsabilul cu situaţiile de urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean Galaţi.

„Motorul era pornit. În momentul în care a parcat-o, a luat foc şi ieşea fum de sub maşină. Am acţionat cu stingătoarele, dar dacă nu veneau pompierii nu reuşeam să stingem flăcările”, ne-a explicat Florin Chiriţă, angajat al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Varianta scurt-circuitului este confirmată de pompierii gălăţeni. "A fost vorba despre un scurt-circuit la motor. Atât motorul, cât şi cabina ambulanţei au fost distruse de flăcări", ne-a spus şi Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU.

Din fericire, ambulanţa are asigurare CASCO. Dar, până când vor fi rezolvate problemele juridice cu firma de asigurări, Spitalul Judeţean va fi nevoit să apeleze la Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru rezolvarea cazurilor medicale la care era folosită până ieri autospeciala.

Citit 1765 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2014 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.