Galaţiul, pe harta „Românii au Talent”/ Micii samurai de la Akikai au intrat în competiţia de la Pro Tv
Foto: Foto: Pro Tv

Galaţiul, pe harta „Românii au Talent”/ Micii samurai de la Akikai au intrat în competiţia de la Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Românii au Talent” a debutat în forţă, vineri seara, la Pro Tv, chiar de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Oraşul de la Dunăre a fost inclus pe harta preselecţiilor celebrului show devenit fenomen naţional după ce, la fiecare sezon de până acum, gălăţenii au făcut furori.

Arte marţiale pe muzică

Scena gălăţeană a devenit ringul unei spectaculoase demonstraţii de arte marţiale pe muzică. Trupa Akikai Junior (7 -12 ani) a ţinut publicul cu sufletul la gură: mişcări de karate graţioase sau fulgerătoare, salturi acrobatice, momente de echilibru, dar şi de luptă corp la corp, totul perfect sincronizat cu fondul muzical antrenant. „Copiii atomici”, după cum i-a numit Smiley, au primit aplauzele publicului şi s-au calificat în etapa următoare a concursului, primind trei de „Da” din partea juriului format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. „Vă felicit, sunteţi un exemplu pentru toţi copii din România”, le-a spus micilor karatişti Mihai Petre. Dacă pe scenă sportivii au rămas serioşi asemenea unor samurai, în culise s-au dezlănţuit, oferind o adevărată explozie de bucurie. Trebuie spus că la primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, Clubul Sportiv Akikai din Tecuci a uimit o ţară întreagă, ajungând până în marea finală a concursului.

Momente unice, dar şi penibile

Tot pe scena de la Galaţi s-a petrecut o premieră: cvintetul Anatoly din Braşov a primit biletul de aur, calificându-se direct în semifinală, drept recompensă pentru momentul muzical excepţional pe care l-a realizat.

După două demonstraţii de dans penibile - un concurent a ţopăit ca broasca pe melodia „Amintirile” a trupei „Trei Sud Est”, iar un altul a încercat fără succes să o imite pe Lady Gaga - a urmat o scenă controversată de-a dreptul, cu  „Cicciolina”. În rol de starletă sexy, în rochie roşie, cu un decolteu adânc, era de fapt Romulus, un bărbat venit cu trenul la Galaţi, pentru a-şi dovedi talentul de divă seducătoare. „Îmi pare rău, nu am înţeles nimic din momentul tău, în schimb îmi plac picioarele tale”, l-a consolat Andra, în vreme ce necruţătorul Mihai Petre i-a calificat apariţia colorată drept una de coşmar, rugându-se să nu-l viseze la noapte.

Citit 3057 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Februarie 2014 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.