Savoarea clipelor de acasă, cu „Prutul” şi „Viaţa liberă”

Savoarea clipelor de acasă, cu „Prutul” şi „Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 17 aprilie, a avut loc şi premierea de la concursul organizat de ziarul nostru şi firma „Prutul”. Taloanele au fost publicate în fiecare zi, începând cu data de 13 aprilie şi până pe 17 aprilie inclusiv. În fiecare zi, prin tragere la sorţi au fost desemnaţi câte cinci câştigători. Fiecare a primit din partea noastră câte un bax (şase sticle) de ulei pentru a avea mai mult spor la gătit masa de Paşti.

Iată care au fost norocoşii câştigători, pe zile:

- Luni: Bacău Petrache, Dragomir Pavel, Tiron Ioan, Duda Emil şi Jugănaru Constanţa;

- Marţi: Oprea Gheorghe, Botez Vasile, Bourceanu Sofica, Codru Rodica şi Diaconu Neculai;

- Miercuri: Dumitrescu Maria, Gheorghe Dumitru, Agache Maria, Mitrea Mircea şi Tatu Ghiorghe;

- Joi: Stroilă Mihai, Damian Niţă, Ganea Maria, Lungeanu Ilie şi Manole Tinca;

- Vineri: Lazăr Rodica, Huiban Petru, Manea Dana, Andrei Păuna şi Anton Simina.

„Prutul”- o companie de top

Prutul este firma cu cea mai mare tradiţie în fabricarea uleiului din România, fabrica de ulei Prutul din Galaţi fiind înfiinţată încă din 1893 sub numele Flemings Oil Chemical Company.

În momentul de faţă, Prutul este o companie cu acţionariat privat autohton aflată în topul producătorilor de ulei vegetal de pe piaţa românească, ce utilizează tehnologie modernă în rafinarea, îmbutelierea şi comercializarea uleiului.

”Misiunea noastră este aceea de a contribui, prin produsele noastre, la îmbunătăţirea calităţii vieţii clienţilor noştri. Compania noastră a crescut şi s-a dezvoltat în mod semnificativ în ultimii ani în contextul în care condiţiile pe piaţa de ulei din România au devenit din ce în ce mai competitive. Vom investi în calitatea produselor noastre şi vom continua politica de concentrare a eforturilor pe piaţa internă şi de diversificare a gamei de produse”, ne-a declarat doamna Mirela Olărescu, reprezentantul firmei Prutul.

Revendicarea premiilor

Cititorii care se regăsesc pe lista de mai sus şi nu au reuşit să vină vineri la redacţie să îşi ridice premiile sunt aşteptaţi la sediul nostru din strada Domnească nr. 68, marţi, între orele 11,00 şi 15,00.

Îi felicităm pe toţi cei 25 de câştigători şi le urăm mult succes şi la concursurile noastre viitoare.

Citit 1780 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.