Iepuraşul de la Albo şi “Viaţa liberă”

Iepuraşul de la Albo şi “Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 17 aprilie, începând cu ora 12,00, câştigătorii concursului Albo de Paşte şi-au primit delicioasele premii constând în carne şi produse din carne.

Concursul tradiţional de Paşte organizat de Albo şi “Viaţa liberă” s-a dovedit încă o dată imbatabil în a ghici exact dorinţele gălăţenilor. Ale foarte multor gălăţeni! Peste 108 premii şi premianţi au umplut holul “Vieţii libere”, iar cititorii noştri erau care mai de care mai încântaţi de cadourile primite.

Marii câştigători

“Am mai câştigat în urmă cu doi ani la acest concurs, dar premiul III. Am câştigat şi la concursul săptămânal al ziarului «Bani grei cu Viaţa liberă». Mă bucur tare mult că acum sunt unul dintre cei trei câştigători mari. Sunt abonat la ziarul dumneavostră de la început, sunt un cititor fidel. Produsele pe care le-am câştigat azi le voi împărţi cu fata mea», ne-a mărturisit domnul Toma Georgescu, unul dintre cei trei câştigători ai premiilor I Albo.

El continuă: «Cunoaştem însă foarte bine produsele firmei, care sunt de o calitate excepţională. Produsele de la Albo ne sunt de folos pe masa de Paşte şi cred că o să organizez o masă mare pentru a împărţi bucuria cu cât mai multă lume. Acum, în prag de sărbătoare îi sfătuiesc pe toţi gălăţenii să se aboneze la ziar şi să participe la toate concursurile. Doar aşa vor putea fi şi ei în locul meu”.

Cu o greutate de 86 de kilograme, câştigătorul nostru a plecat acasă cu tichete de masă în valoare de 760 de lei, pe care le va cheltui în reţeaua de magazine Albo, dar şi cu un jambon în valoare de 100 de lei.

Kilograme şi tichete Albo

La fel de încântată de ocazia de a pleca din magazinele din reţea cu produse din carne şi carne marca Albo în greutate egală cu cea a propriului corp, doamna Ştefana Georgescu nu putea crede că este vorba despre ea. Cu multe emoţii în glas ne-a rugat să verificăm. În momentul în care i-am confirmat vestea cea mare, bucuria doamnei Ştefana a fost fără margini :

“Nu îmi vine să cred că este vorba despre mine. Premiile sunt absolut binevenite! Acum o să optăm pentru produse tradiţionale, aşa cum se cuvine, de Sărbători. La cei 84 de ani pe care îi am, mă bucur că nororcul nu mă ocoleşte”.

Tichetele doamnei Georgescu sunt în valoare de 650 de lei (cântarul nostru a arătat 75 de kilograme), dar dânsa a plecat acasă şi cu un jambon ce valorează 100 de lei.

Nici cel de-al treilea câştigător, Titi Ciupitu, nu era chiar convins că e vorba despre el. «De-abia aştept să mergem în magazinele Albo, pentru aprovizionare…”, zâmbeşte proaspătul câştigător.

“Mâine plec din localitate, aşa că azi voi merge să fac cumpărăturile. Diseară voi împărţi bunătăţile de la Albo cu cele două fete ale mele, cu cei doi nepoţi, dar şi cu mama mea. Sărbătorile le petrec la Bârlad, la o rudă, aşa că produsele câştigate la dumneavoastră vor ajunge şi acolo. Cu siguranţă voi face o mare bucurie familiei mele. Mulţumesc mult ziarului că nu renunţă să ne facă astfel de bucurii, săptămânale şi lunare. Voi rămâne un fidel cititor şi jucător la  Viaţa liberă”, ne-a mărturisit domnul Ciupitu.

Cele 75 de kilograme ale domnului Titi s-au transformat în tichete de masă în valoare de 650 de lei, dar şi într-un jambon delicios de 100 de lei.

Cinci pentru locul II

Şi câştigătorii de pe locul II au fost foarte fericiţi. Au primit câte un jambon Albo, în valoare de 100 de lei, iar restul premiului - 400 de lei - a fost calculat în bonuri valorice valabile în magazinele Albo - din Piaţa Centrală, Micro 39 şi Piaţa din Micro 19.

Cei cinci clasaţi pe locul II sunt: Eugenia Bâtcă, Vasilica Cojocaru, Daniela Toader, Alecu Luparu şi Carmen Butură.

Doamna Eugenia Bâtcă este o norocoasă. Ea a câştigat premii la mai multe concursuri organizate de „Viaţa liberă”. „Mă bucur că am câştigat încă o dată cu ziarul meu favorit. Sunt o persoană norocoasă, deşi nu am crezut niciodată acest lucru. Vă mulţumesc mult pentru toate premiile oferite”, ne-a spus doamna Bâtcă.

De 100 de ori carne

Am dat ieri şi cele 100 de premii în valoare de 50 de lei celor 100 de fericiţi norocoşi extraşi din urnă. “Să aveţi sărbători fericite şi să vă aducă iepuraşul tot ce vă doriţi. Vă mulţumim mult pentru toate concursurile organizate şi pentru toate premiile pe care le oferiţi”, ne-a spus domnul Nicolae, unul dintre câştigătorii premiului III.

După ce premiile au fost adjudecate şi bonurile pentru cumpărăturile produselor tradiţionale de Paşte oferite de firma «Albo» şi-au cunoscut stăpânii, şi după ce ne-am urat - câştigători şi organizatori - “Sărbători fericite”, concursul de Paşte “Albo - Viaţa liberă 2009” a bifat încă o zi incredibilă. O zi în care peste 100 de gălăţeni au plecat zâmbind către case, asiguraţi că vor avea o masă de Paşte mult mai îmbelşugată decât speraseră.

Citit 1577 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.