Bijuterii unicat de la Volmer’s, prin „Viaţa liberă”

Bijuterii unicat de la Volmer’s, prin „Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe site-ul www.viata-libera.ro s-a desfăşurat un concurs special: cine ne trimite cel mai frumos iepuraş.

Am primit poze de la cititorii noştri cu iepuraşi, cu copii costumaţi în iepuraş sau chiar cu decoraţiuni. Vizitatorii de pe site au votat cele mai frumoase şi haioase trei poze.

Premiile au venit din partea firmei Volmer’s Design - bijuterii cu modele unicat, realizate de designerii  Rodica şi Marius Georgescu-Volmer. Concursul s-a bucurat de atenţie naţională, una dintre câştigătoare fiind tocmai din… Turda.

Pe locul I - un set de bijuterii unicat compus din colier, brăţară şi cercei modelate manual cu adaos de foiţă de aur, în valoare de 59 de lei - s-a clasat poza trimisă de doamna Nicoleta Clătinici, în vârstă de 35 de ani.

Locul II - un set de bijuterii unicat compus din colier, brăţară şi cercei modelate manual cu adaos de foiţă de aur, în valoare de 59 de lei - a fost adjudecat de doamna Valentina Irimia.

Premiul III - un set de bijuterii unicat în valoare de 53 de lei - pleacă la Turda, la doamna Daniela Pojală. Câştigătoarea noastră îşi va primi premiul prin poştă.

Felicitări celor trei câştigătoare şi nu uitaţi că magazinul Volmer’s vă aşteaptă pe strada Domnească, nr. 18 sau pe internet la adresa de site: www.volmersbijuteriiunicat.com.

În imagine, un iepuraş de locul I…

Citit 1723 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.