Surpriză de proporţii pentru Lucian Bute/ Urări de la mulţi ani pe ritmuri de fanfară
Foto: Foto: Teodora Miron

Surpriză de proporţii pentru Lucian Bute/ Urări de la mulţi ani pe ritmuri de fanfară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Surpriză de proporţii pentru pugilistul Lucian Bute, chiar în ziua în care acesta a împlinit 34 de ani. Surpriza a fost pusă la cale chiar de naşul lui, Emanoil Savin, care a venit la Pechea însoţit de o fanfară. Fanfara Raja i-a cântat „La mulţi ani” lui Bute pe uliţa din faţa casei, timp în care naşii îl aşteptau la poartă cu buchete de flori şi cadouri.

Imediat ce şi-a dat seama ce se întâmplă, Lucian Bute a ieşit în stradă şi, vădit emoţionat, a mărturist că nu se aştepta la o asemenea surpriză. „Am vorbit cu naşul meu la telefon şi mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză. M-am gândit că va veni la mine de ziua mea, dar nu mă aşteptam să vină cu fanfara şi să-mi cânte la mulţi ani. Am spus că voi sărbători acasă, alături de familie, dar iată că planurile s-au schimbat”, a mărturisit Lucian Bute.

Atât părinţii, cât şi soţia lui Lucian au fost foarte emoţionaţi de cele întâmplate şi s-au bucurat alături de pugilist. „Îi dorim multă sănătate şi să revină în forţă în ceea ce face. Ne dorim să fie sănătos, alături de soţia lui, şi să devină tătic”, ne-a declarat tatăl pugilistului, Ştefan Bute.

Special pentru ziua de naştere a lui Lucian, mama sa a gătit toate bucatele lui preferate, printre care s-au numărat şi sarmalele.

Surpriza lui Emanoil Savin nu s-a oprit însă aici. „Am venit să îi cântăm la mulţi ani acasă, dar distracţia va continua la Costache Negri. Acolo îl aşteaptă plăcintele şi rasolul, specifice unei zile de sărbătoare în zona noastră”, ne-a explicat Emanoil Savin.

Strada s-a umplut repede de lume, aşa că vecinii au aflat imediat motivul sărbătorii şi au venit să îi ureze şi ei toate cele bune celebrului lor consătean.

După ce au ciocnit un pahar de vin la Pechea, toată lumea a plecat spre Costache Negri, la casa părintească a lui Emanoil Savin. Aici, Lucian Bute a fost aşteptat cu plăcintă caldă şi rasol, dar şi cu alte bunătăţi. Cum era de aşteptat, primirea a fost făcută tot pe acordurile fanfarei venite de la Constanţa. „Recunosc că am avut ajutor din partea unui vechi coleg de la Constanţa. El a fost cel care ne-a aranjat să avem astăzi fanfara”, a completat Emanoil Savin.

Pugilistul a fost copleşit de emoţii şi a mărturisit că deşi se aştepta ca naşii săi să-i facă o surpriză, nu s-a gândit niciodată că va primi un astfel de cadou.

Citit 3395 ori Ultima modificare Vineri, 28 Februarie 2014 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.