VIDEO UPDATE/ Grupul „Voces” din Galaţi a făcut spectacol la "Românii au talent"

VIDEO UPDATE/ Grupul „Voces” din Galaţi a făcut spectacol la "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul a fost din nou, vineri seara, pe harta, „Românii au talent” de la Pro Tv. Cel mai preţios dintre momentele filmate pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi a fost oferit de Grupul „Voces”, condus de profesoara Monica Măciuceanu. Vocile copiilor şi adolescenţilor din „Voces” sunt deja celebre în toată ţara, mai ales că anul trecut au cucerit trofeul Festivalului „Mamaia Copiilor”. Chiar dacă momentul „Voces” pe scena de la „Românii au talent” nu a fost difuzat integral, chiar şi în cele câteva secunde artiştii au oferit un spectacol plin de culoare, fantezie, energie şi talent. Îmbrăcaţi în personaje de poveste, au cântat şi au dansat excepţional. Cu atât mai mult cu cât, în culise, profesoara le spusese cât se poate de serios că acesta poate fi momentul vieţii lor şi poate cel mai important moment din carieră pentru „Voces”! Pentru că cei trei „Da” se iau greu!

Ei bine, celor trei membri ai juriului, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre nu le-a fost deloc greu. Dimpotrivă, i-au sorbit din priviri, zâmbind cuceriţi. „Sunteţi foarte simpatici, cântaţi foarte bine şi răspunsul meu este Da! De trei ori Da! Felicitări!”, a fost concluzia lui Mihai Petre, se ştie, cel mai pretenţios şi mai dur membru al juriului.

Un moment extraordinar a dăruit şi muzicianul prahovean Emy Drăgoi, un adevărat vrăjitor al acordeonului. A urmat constănţeanul Marian Sas, care a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură cu un moment de contorsionism şi balet aerian pe eşarfe.

Penibil şi îndrăgostit

Cum momentele nonconformiste, ca să nu spunem penibile, nu puteau lipsi, am avut parte de Viorel Stănescu, de 35 de ani, muncitor necalificat. Convins că are talent sută la sută, a urcat pe scenă şi a interpretat „Vreau să fiu o stea”, o piesă compusă cică de el însuşi pe Faleză, pentru o iubită pe nume Ana, pe care o iubeşte şi în ziua de azi, chit că l-a părăsit, iar acum are altă relaţie. „A sunat jalnic!”, i-a spus Mihai Petre. În ciuda iconiţei pe care i-a oferit-o Andrei, nu a scăpat de trei X-uri şi de trei „Nu”. Chiar dacă s-a declarat foarte dezamăgit, a promis că îi va compune o piesă Andrei.

Citit 5319 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 13:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.