A treia femeie subprefect al judeţului Galaţi - Cine este Iuliana Constantinescu

A treia femeie subprefect al judeţului Galaţi - Cine este Iuliana Constantinescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iuliana Constantinescu, care a fost numită joi în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, în locul lui Gabriel Panaitescu, are 32 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Jurnalism - Engleză din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. După cum ne-a declarat, Iuliana Constantinescu a ocupat până acum funcţia de consilier principal la Consiliul Judeţului Galaţi, instituţie în cadrul căreia lucrează din anul 2006.

Nu este un secret faptul că tânăra Iuliana Constantinescu beneficiază de susţinerea PC, care, rămas la guvernare alături de PSD şi UNPR, îşi instalează oamenii în funcţiile importante deţinute până acum de liberali. Potrivit surselor noastre din PC, Iuliana Constantinescu a intrat în partid printr-o migraţie „în masă” de la PSD. Tânăra s-a bucurat încă de la început de încrederea şi aprecierea liderului organizaţiei judeţene a PC Galaţi, Eugen Durbacă, pe atunci preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi. Mai mult, Iuliana Constantinescu a lucrat în cadrul cabinetului senatorial al lui Eugen Durbacă.

Prin numirea sa de către Guvern, Iuliana Constantinescu devine cea de-a treia femeie care ocupă funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, după Aurica Luchiniuc şi Marcela Sighinaş.

Citit 5917 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.