Pericole în trafic pe Brăilei şi pe Centură. Două accidente provocate de şoferiţe grăbite

Pericole în trafic pe Brăilei şi pe Centură. Două accidente provocate de şoferiţe grăbite
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două evenimente rutiere soldate cu răniţi au avut loc la interval de câteva minute pe unele dintre cele mai circulate artere din municipiu şi au fost provocate de neatenţie şi viteză. Accidentele s-au petrecut la primele ore ale zilei de marţi, cele care le-au provocat fiind reprezentante ale sexului frumos, care şi-au forţat norocul, deşi condiţiile se trafic nu erau cele mai favorabile.

Un prim eveniment a avut loc pe Drumul de Centură, unde o şoferiţă de numai 18 ani a calculat prost distanţa faţă de o altă maşină şi a acroşat-o. Impactul a provocat un blocaj pe şosea de zeci de minute, cât au durat măsurătorile şi mutarea maşinilor avariate de pe carosabil. "Din primele cercetări, a rezultat că şoferiţa de 18 ani, în timp ce se deplasa dinspre strada Prelungirea Brăilei spre strada Combinatului, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, un bărbat de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă al primei maşini, a fost rănit uşor", a precizat insp. Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Tot marţi dimineaţă, într-o altă zonă extrem de aglomerată, un alt bărbat a avut de suferit de pe urma grabei. S-a întâmplat pe trecera de pietoni de la Bănci, unde un gălăţean de 57 de ani a fost lovit pe marcajul pietonal de maşina condusă de o femeie de 46 de ani. În urma impactului, omul a suferit leziuni uşoare, dar incidentul o poate lăsa pe şoferiţă fără permisul de conducere pentru următoarele trei luni. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Citit 3248 ori Ultima modificare Marți, 25 Martie 2014 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.