Jefuit chiar de verişorul său!

Jefuit chiar de verişorul său!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mădălin N., de 23 ani, cu antecedente, Petrică B., de 20 ani, Viorel I., de 19 ani, toţi din Galaţi şi Alexandru P., de 19 ani, din comuna Jorăşti, judeţul Galaţi, sunt suspecţi de comiterea unei tâlhării nereclamate, comisă pe 9 martie anul acesta, asupra lui Cristi P., de 15 ani, din Jorăşti, văr cu Alexandru P.. Cei patru l-au imobilizat pe Cristi, tâlhărindu-l de un mobil şi de suma de 50 lei.

Poliţiştii au stabilit că Alexandru, vărul lui Cristi, a fost capul răutăţilor, băiatul plănuind jaful împreună cu ceilalţi participanţi. Bazându-se pe relaţiile (fireşti) de încredere dintre rude, Cristi a fost de acord să iasă în oraş, la invitaţia lui Alex.

Acesta din urmă stabilise cu ceilalţi trei făptaşi să îi aştepte pe băieţi în zona Complexului Flora şi să fie imobilizat în acelaşi timp cu vărul său, pentru a nu crea suspiciuni asupra sa. Anticipând orice bănuială, Alex şi-a înscenat furtul propriului telefonului mobil.

Banii furaţi au fost împărţiţi între tâlhari, mobilul rămânând la Petrică B., de unde a şi fost recuperat. Cei patru tineri sunt cercetaţi în libertate pentru tâlhărie.

Citit 1142 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.