Şeful unui post de poliţie din judeţul Galaţi a fost tăiat de un beţiv în sediul instituţiei

Şeful unui post de poliţie din judeţul Galaţi a fost tăiat de un beţiv în sediul instituţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O banală operaţiune de legitimare a unui individ care dădea târcoale magazinelor din Independenţa s-a finalizat cu o neaşteptată vizită la spital pentru unul dintre poliţiştii are au vrut să afle ce e cu bărbatul. În toiul nopţii de joi spre vineri, şeful postului din comună şi adjunctul său patrulau pe DN 25. Într-o zonă cu multe magazine, poliţiştii au observat un individ aflat într-o avansată stare de ebrietate, pe care nu-l ştiau şi a cărui prezenţă li s-a părut suspectă. Şeful de post şi adjunctul i-au cerut să îi însoţească la postul de poliţie, pentru nişte verificări de rutină. Individul, un gălăţean de 59 de ani, i-a urmat fără nicio împotrivire, numai că în sediul postului, în timp ce se afla numai cu şeful, starea de spirit i s-a schimbat brusc.

"Deoarece persoana nu era violentă, nu se impusese încătuşarea acesteia, dar în incinta postului a scos din buzunar un cutter şi l-a agresat pe şeful de post, provocându-i leziuni superficiale la nivelul feţei", a precizat Bogdan Cojocaru, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Imediat, individul a fugit din Postul de Poliţie, înainte ca adjunctul să îl poată reţine. Acest lucru a fost posibil după circa o oră şi jumătate de căutări, agresorul fiind depistat tot în comună.

Şeful de post a ajuns la Urgenţe unde a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. Cel care l-a atacat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti vor trebui să dea o soluţie în acest caz.

Citit 4239 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.