Trei secunde pentru trei infracţiuni

Trei secunde pentru trei infracţiuni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un individ s-a jucat cu destinul, conducând băut, fără permis, şi în final provocând un accident, în urma căruia un copil şi-a pierdut viaţa! *

Dezastru pe Drumul Naţional 26! Gheorghe Mistreanu, de 28 ani, din comuna Tuluceşti, conducea Dacia GL 07 JPZ în noaptea de joi spre vineri, la ora 0,10, pe Drumul Naţional 26, pe raza localităţii Tămăoani. Faptul că nu avea permis de conducere şi că era băut nu l-a împiedicat pe bărbat să îl ia în maşină şi, pe locul mortului, din dreapta faţă, pe Ionuţ Agachi, de 18 ani.

Deşi a dat mereu impresia că este un tânăr liniştit, după cum spune primarul Petrică Bratu, din Tuluceşti, iată că Gheorghe Mistreanu a făcut, în numai câteva secunde, trei greşeli fatale.

Ca şi când nu ar fi comis destule infracţiuni, Mistreanu a pierdut controlul maşinii, izbindu-se de un copac de pe marginea drumului. Adolescentul de 18 ani a murit pe loc în urma impactului, plătind cu viaţa pentru inconştienţa şoferului. Echipajul SMURD nu a putut decât să constate că şoferul este teafăr şi nevătămat, fără nici cea mai mică zgârietură.

„Gheorghe Mistreanu este cercetat penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi conducere în stare de ebrietate”, declară comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Citit 1305 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.