La Spitalul Judeţean, bani pentru trei trimestre

La Spitalul Judeţean, bani pentru trei trimestre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Banii care urmează să ajungă la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi sunt suficienţe doar pentru a asigura funcţionarea acestuia la un nivel decent până la finele lunii august, a declarat managerul spitalului, dr. Călina Lazarovici (foto).

„Putem spune că încă nu am obţinut banii. A fost o singură întâlnire cu oficialii Casei de Sănătate Galaţi, la care am avut o discuţie preliminară, dar care se va oficializa, probabil, întrucât bugetul nu este elastic, din păcate.  Am avut o discuţie pe o sumă insuficientă, care ne asigură funcţionarea spitalului în condiţii aproape decente, nu optime, până la sfârşitul lunii august. Pentru luna septembrie vom mai avea bani de salarii, iar trimestrul IV din 2009 este necontractat. 78 la sută din nevoile noastre au fost contractate”.

„Sperăm ca la sfârşitul trimestrului III să vină o rectificare bugetară, care să ne asigure funcţionarea până la sfârşitul anului. Probabil că va veni. De mai mulţi ani este un mod de lucru a merge cu bugetul până la sfârşitul trimestrului trei, iar trimestrul patru merge pe baza unei rectificări bugetare”, a precizat managerul general al Spitalului Clinic de Urgenţă, dr. Călina Lazarovici.

Citit 635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.