BĂTAIE pe viaţă şi pe moarte la o stână. Un cioban este în STARE CRITICĂ

BĂTAIE pe viaţă şi pe moarte la o stână. Un cioban este în STARE CRITICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scene desprinse parcă din celebra baladă s-au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la o stână din comuna Suceveni, unde un oier în vârstă de 53 de ani a fost zdrobit în bătaie de mai mulţi bărbaţi. Din câte se pare, conflictul dintre cioban şi agresori, mult mai tineri decât el, ar fi pornit de la oi şi de la păşuni şi ar fi evoluat rapid de la schimbul dur de replici la o bătaie în toată regula. Ciobanul nu a făcut faţă superiorităţii numerice, fiind bătut zdravăn. Medicii de la ambulanţă l-au găsit în stare gravă.

"Bărbatul prezenta multiple traumatisme, cu fracturi. Era în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Urgenţă", a menţionat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, poliţiştii vor face o serie de verificări, extrem de lămuritoare fiind declaraţia victimei, atunci când aceasta va fi capabilă să stea de vorbă cu anchetatorii. Medicii legişti îşi vor da şi ei verdictul în ce priveşte gravitatea leziunilor, constatare care va determina încadrarea juridică a faptei.

Citit 2191 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.