Maşină înghiţită de o SURPARE în PARCAREA de la Spicu (VIDEO)
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Maşină înghiţită de o SURPARE în PARCAREA de la Spicu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gropile în oraş apar mai ceva ca ciupercile după ploaie, seria surpărilor părând că nu se mai opreşte, în cele mai diverse zone ale urbei. Cea mai recentă „surpriză” de acest gen a avut loc vineri la prânz, pe o stradă intens circulată, cel care a constatat-o fiind un gălăţean a cărui maşină a fost la un pas să fie înghiţită cu totul de un crater.

S-a întâmplat în zona Spicu, în parcarea situată vizavi de CEC. Un gălăţean, aflat la volanul maşinii personale, a vrut să parcheze într-unul dintre puţinele locuri libere, dar a aflat, în următoarea fracţiune de secundă, motivul pentru care nicio maşină nu fusese staţionată acolo.

"A intrat în parcare şi deodată s-a surpat asfaltul sub maşină. Era o gaură mică, dar chiar dacă a trecut pe lângă ea, probabil asfaltul nu a mai ţinut şi s-a surpat. Am sunat la Ecosal şi la 112, dar au spus să chemăm pe cineva de la tractări, pentru că ei nu au cum să ne ajute să scoatem maşina", ne-a spus soţia şoferului, Tiţa Scraba, care se afla pe scaunul din dreapta în momentul incidentului.

Asfaltul fusese turnat de Ecosal în urmă cu doar două săptămâni, după ce Apă Canal „remediase” o avarie apărută în zonă.

Detalii aici: Seria SURPĂRILOR pare că nu se mai opreşte/ CRATERUL de la Spicu fusese "rezolvat" acum două săptămâni.

Citit 4012 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iulie 2014 10:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.