CONFLICT la Fîrţăneşti/ I-a dat unui consătean cu TOPORUL în CAP

CONFLICT la Fîrţăneşti/ I-a dat unui consătean cu TOPORUL în CAP
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului  Costel Radu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Cererea procurorilor a fost aprobată, fiind emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 02 august 2014, în jurul orelor 21,00, pe fondul unui conflict anterior şi al consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau pe raza localităţii Fîrţăneşti din judeţul Galaţi, în curtea locuinţei unui consătean, inculpatul Radu Costel a aplicat numitului I.I. o lovitură cu toporul în zona capului. În urma loviturii, partea vătămată s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, fractură cu înfundare fronto-parietală mediană, pneumocefalie şi contuzii hemoragice, leziuni care i-au pus în primejdie viaţa.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale, inculpatul fiind deja după gratii. Decizia luată de magistraţii Tribunalului Galaţi nu este definitivă, ea fiind atacată deja de inculpatul Costel Radu.

Citit 1499 ori Ultima modificare Luni, 11 August 2014 20:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.