CONTROALELE ÎN TRAFIC au făcut RAVAGII PRINTRE ŞOFERI! Zeci de gălăţeni au rămas FĂRĂ PERMISE

CONTROALELE ÎN TRAFIC au făcut RAVAGII PRINTRE ŞOFERI! Zeci de gălăţeni au rămas FĂRĂ PERMISE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

53 de permise suspendate şi amenzi de peste 100.000 de lei în doar două zile, este, pe scurt, bilanţul unei ample acţiuni a poliţiştilor gălăţeni derulate sub numele "Blocada".

Cei peste 300 de angajaţi ai Poliţiei Judeţene, din structuri precum Rutieră, Ordine Publică, Arme şi Muniţii, Economic, Investigaţii Criminale şi altele au acţionat pe mai multe planuri pentru a-i identifica pe cei certaţi cu legea. Unul dintre bilanţurile cele mai negre s-a înregistrat în stradă, unde şoferii au picat pe capete. 53 de permise de conducere au fost reţinute, 12 certificate de înmatriculare au fost retrase, iar 479 de participanţi la trafic au fost amendaţi, cuantumul sancţiunilor situându-se în jurul sumei de 123.440 de lei.

Cu sancţiuni pecuniare a plouat şi în zona de ordine publică, 24 de persoane fiind amendate, dar şi pe linie de activităţi comerciale, 22 de sancţiuni contravenţionale fiind aplicate pentru diverse abateri care vizau interesele consumatorilor. Ca măsuri complementare, în vistieria autorităţilor au ajuns peste 2.800 de ţigări, şase arme neletale şi 80 de cartuşe.

Mult mai mult decât amenzi riscă 34 de persoane cercetate penal ca urmare a faptului că poliţiştii au constatat 42 de infracţiuni. 28 dintre faptele penale au fost flagrante, soldându-se cu arestarea unei persoane şi reţinerea altor două.

Citit 3363 ori Ultima modificare Joi, 04 Septembrie 2014 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.