Desenezi şi câştigi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragi copii, de 1 Iunie, ziarul „Viaţa liberă” şi Fundaţia ROLDA, împreună cu ArcelorMittal şi Cuky’s, vă oferă şansa nemaipomenită de a câştiga jucării şi torturi delicioase.

Pentru a fi unul dintre premianţii noştri, nu vă trebuie decât un strop de talent la desen, ingeniozitate, o hârtie, creioane colorate sau pensulă şi culori şi un prieten adevărat. Dar nu orice prieten, ci prietenul necuvântător!

Nu contează dacă este vorba despre papagalul din colivie, căţelul din faţa blocului sau de pisoiul bunicii. Important este ca animăluţul căruia îi veţi face portretul după puterile şi fantezia voastră, să fie prietenul vostru cel mai bun!

Gata desenul? Atunci, atenţie: puneţi desenul într-un plic, alături de unul dintre taloanele concursului „De 1 Iunie - Desenezi şi câştigi”, publicate în cotidianul „Viaţa liberă” în perioada 18 - 25 mai.

Cereţi ajutorul părinţilor pentru că talonul trebuie să fie completat corect şi cât mai citeţ! Trimiteţi plicul cu talonul şi desenul pe adresa redacţiei, ziarul „Viaţa liberă”, strada Domnească nr. 68, Galaţi, până pe data de 27 mai.

Condiţii de participare

Pentru a participa la concursul nostru, copiii trebuie să aibă vârsta între patru şi zece ani împliniţi până pe 1 iunie. Dacă există suspiciuni că desenele nu au fost executate de copii, ci de o persoană majoră sau pe calculator, acestea vor fi descalificate.

Premiile

Premiile acordate de ziarul „Viaţa liberă” şi Fundaţia ROLDA împreună cu ArcelorMittal şi Cuky’s vor fi pe măsura stăruinţei şi a talentului celor mici.

Locul I îi va aduce câştigătorului jucării în valoare de 400 de lei şi un tort grozav cum numai Cuky’s ştie să facă.

Vor fi acordate şi două premii speciale, unul pentru categoria de vârstă 4-6 ani şi unul pentru categoria 7-10 ani, fiecare constând în jucării în valoare de 200 de lei şi câte un tort Cuky’s.

Galeria premiilor se încheie cu patru menţiuni care le vor aduce copiilor jucării în valoare de 50 de lei şi câte un tort!

Juriul va decide cine sunt câştigătorii pe 29 mai. În ediţia de sâmbătă-duminică, 30-31 mai, vor fi anunţaţi câştigătorii, iar pe 1 Iunie va fi premierea învingătorilor.

Gata, mai staţi pe gânduri? Culorile, hârtia şi start la desenat!

Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.