Peste 300 de studenţi au PROTESTAT, vineri, la Galaţi. ”Vrem o reacţie din partea parlamentarilor” (FOTO și VIDEO)
Foto: Foto ”Viața liberă”, Ruxandra Podlisnic

Peste 300 de studenţi au PROTESTAT, vineri, la Galaţi. ”Vrem o reacţie din partea parlamentarilor” (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Peste 300 de studenţi din toată ţară, veniţi la Galaţi în cadrul celui mai important eveniment al anului studenţesc din România, au protestat, vineri, 12 august, pe străzile oraşului nostru. Tinerii, membri ai organizaţiilor studenţeşti din cadrul Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România au hotărât să le răspundă astfel politicienilor din Galaţi, care le-au ignorat invitaţia la de a dezbate principalele probleme din Educaţie.

„Am ieşit în stradă pentru a-i face pe oficiali să realizeze că Educaţia este importantă în România şi fără ea nu ne putem ridica. Acesta este răspunsul nostru la faptul că niciun politician din Galaţi nu a participat la dezbaterea importantă pe care am realizat-o noi miercuri, 10 august”, a declarat pentru „Viaţa liberă” preşedinta Ligii Studenţilor din Galaţi, Georgiana Doraşcu.

Deşi vremea nu a fost tocmai favorabilă, tinerii au ieșit în stradă, dorind să trezească o reacţie din partea parlamentarilor gălăţeni şi să tragă un semnal de alarmă. Studenţii au scandat mesaje precum „Vrem acţiuni, nu promisiuni”, „Burse sociale, nu pensii speciale”, „Vă dăm înapoi ce ne-aţi dat şi voi”, „Doctori în absenţe, nesimţire şi incompetenţe”, „Vă rugăm să ne scuzaţi, suntem tineri educaţi”.

Cei peste 320 de studenţi au participat la Galaţi la Forumul Organizaţiilor Studenţeşti din România, la lansarea căruia a fost prezent şi preşedintele României, Klaus Iohannis. CLICK AICI PENTRU DETALII

KLAUS IOHANNIS vrea mai mult din PIB pentru Educaţie. DECLARAȚII ale președintelui, la întâlnirea cu studenţii din Galaţi (FOTO) - CLICK AICI pentru detalii

Citit 15582 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2016 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.