A fost sinucidere în Mazepa II

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu s-au constatat urme de violenţă, cu excepţia celor datorate căderii” (I.P.J. Galaţi) *

Secţia 1 a fost sesizată joi, la ora 6,30, prin 112, în legătură cu faptul că pe strada Armata Poporului a fost găsit cadavrul  gălăţencei Liliana Cristea, de 41 ani, care în urmă cu 10 zile se mutase în blocul IC.

„Viaţa liberă” scria în ediţia de vineri, în cadrul materialului „Zbor sinucigaş”, că cercetările Poliţiei continuă, pentru elucidarea motivelor pentru care femeia a recurs la gestul suicidal. În comunicatul de presă emis de Inspectoratul Poliţiei Judeţene Galaţi emis ieri apar noi amănunte legate de cazul sinuciderii din Mazepa II.

„S-a stabilit că femeia urma un tratament cu antidepresive care aveau contraindicat consumul de alcool, iar în urma necropsiei s-a constatat că victima avea o îmbibaţie etilică în sânge de 0,98 g la mie. Cercetările au continuat, constatându-se că femeia s-a aruncat de la balconul dormitorului situat la etajul al patrulea. Nu s-au constatat urme de violenţă cu excepţia celor datorate căderii. Cazul este instrumentat de lucrătorii Secţiei 1 Poliţie”, declară Gabriela Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Citit 4715 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.