Pasagerii AUTOCARULUI RĂSTURNAT în Ungaria au ajuns ACASĂ

Pasagerii AUTOCARULUI RĂSTURNAT în Ungaria au ajuns ACASĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O parte dintre gălăţenii implicaţi în accidentul rutier petrecut luni dimineaţă pe autostrada M43, în localitatea Mako din Ungaria, au ajuns acasă cu un autocar care efectua o cursă Spania - România. Din păcate, cinci dintre pasageri au rămas în spitalul din Szeged, fiind ţinuţi sub supraveghere.

Pasagerii ajunşi acasă au povestit că au trecut prin clipe de groază după producerea accidentului. „Dormeam şi m-am trezit din spatele în faţa autocarului. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, dar a fost cumplit”, ne-a spus o tânără.

Clipe de groază a trăit şi Ecaterina Negrei, care venea de la Roma, împreună cu soţul ei. Gălăţeanca a scăpat doar cu câteva zgârieturi, soţul ei fiind însă grav rănit. „A rămas în spital acolo. El a fost cel mai grav rănit. Autorităţile ungare s-au comportat foarte bine cu noi. Mă bucur însă că am ajuns acasă şi sper că şi soţul meu va fi bine. Am înţeles că va fi şi el trimis acasă în câteva zile”, ne-a povestit femeia.

Ecaterina Negrei a fost aşteptată de fiica ei, care ne-a spus că au aflat de la ştiri despre accident. „Părinţii mei nu au ştiut unul de altul. Pe tata l-au luat cu targa, dar nimeni nu i-a spus că mama este bine şi nici invers. Cei de la firmă nu ne-au dat nici un telefon. Am văzut la ştiri despre ce spital este vorba şi am sunat singuri acolo să aflăm date despre tata. Nu ştiu dacă vom da firma în judecată. Momentan nu vrem decât să-l vedem şi pe tata acasă”, ne-a declarat Marina Negrei.

Toţi pasagerii din autocarul răsturnat care au ajuns acasă aşteaptă ca autorităţile din Ungaria să finalizeze ancheta şi speră ca răniţi să fie externaţi cât mai repede, astfel încât să-şi reîntregească familiile.

Citit 1724 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.