Apaterm anunţă MĂSURI EXTREME împotriva DATORNICILOR/ LISTA ASOCIAŢIILOR VIZATE

Apaterm anunţă MĂSURI EXTREME împotriva DATORNICILOR/ LISTA ASOCIAŢIILOR VIZATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din cele 700 de asociaţii de proprietari, doar 200 sunt cu plăţile la zi


Telenovela căldurii şi a apei calde din Galaţi continuă. Administratorul special al Apaterm, Cristian Istrate, a spus că se va trece la măsuri extreme împotriva celor care nu îşi vor plăti datoriile către societatea pe care o conduce.

„În acest moment, din cele aproximativ 700 de asociaţii de proprietari din Galaţi, doar 200 au datorii mici sau inexistente către Apaterm. Administratorii trebuie să înţeleagă faptul că, dacă nu plătesc, nu vor mai beneficia de serviciile noastre”, a declarat acesta. Măsurile extreme au fost de altfel exemplificate de omul pus de Consiliul Local să rezolve problema societăţii ce le dă căldură şi apă caldă gălăţenilor. „În cea mai mare parte a Galaţiului, începând de săptămâna viitoare, odată cu terminarea reviziei anuale a celor de la Electrocentrale, ar trebui să fie apă caldă. Noi însă nu vom mai da drumul la apă caldă acelor asociaţii care nu vin să-şi plătească datoriile sau nu demonstrează că încearcă să-şi achite obligaţiile către noi”, a continuat  Cristian Istrate. „Un lucru să fie clar. Acolo unde nu va fi apă caldă, nu va fi nici căldură la iarnă!”, a spus acesta.

Unde NU va fi căldură

Potrivit datelor furnizate de Apaterm, practic nu există cartier al Galaţiului care să nu fie afectat de sistarea apei calde şi a căldurii. Pe de altă parte, avem şi  campioni absoluţi ai datoriilor, asociaţii care practic nu vor avea absolut nicio şansă de a se încălzi în sezonul rece. „Performerii” absoluţi sunt  asociaţiile 714, 850 şi 269, ce au datorii vechi încă din anul 2004. De departe, cele mai dezastruoase situaţii sunt în cartierele Micro 38, 39 şi 40, acolo unde practic oamenii vor fi condamnaţi să stea în frig la iarnă.   Practic, peste 70 la sută din oraş va fi lăsat să îngheţe, dacă proprietarii şi administratorii nu vor veni cu banii către Apaterm.

Click aici pentru lista asociaţiilor cu procent de executare (format Excel).

Click aici pentru localizarea asociaţiilor sus menţionate (format Excel).

 

Citit 8806 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.