Poveste de groază rutieră, pe Aurel Vlaicu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Ieri, la ora 11,20, Melu Trif, de 51 de ani, conducea Opelul GL 56 AEI pe strada Năruja. La intersecţie cu strada Aurel Vlaicu, şoferul nu a dat prioritate unei autoutilitare Mercedes Vito GL 10 CNL, corect conduse de Mihai Cărăpceanu. Mercedesul a fost proiectat pe contrasens, într-o Lancia GL 02 TLF, corect condusă de Gabriel Roland Pancrati, Opelul sfârşind înfipt într-un copac”, declară comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Victimele accidentului, şoferul din Lancia şi soţia acestuia, au avut nevoie de intervenţia Descarcerării, femeia de pe locul pasagerului dreapta faţă din autoturism rămânând blocată în interiorul maşinii.

Tot în impact a fost avariat şi un rezervor, fiind necesară intervenţia Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Galaţi.

Scuterist cu piciorul amputat, la Matca

Poate că alta ar fi fost soarta pilotului de pe motoscuterul GL 72 MATCA, dacă ar fi dat la timp prioritate. Comisarul Viorel Cojocaru detaliază: „Ieri, la ora 9,20, pe Drumul Judeţean 251, un bărbat în vârstă de 72 de ani conducea – fără cască de protecţie - un motoscuter, dinspre Matca către Tecuci. Bărbatul circula între două maşini şi nu a dat prioritate de trecere Peugeot-ului GL 06 PPE, corect condus de Marius Mirel Cojocaru. Scuteristul a fost grav rănit în urma impactului, el fiind internat la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde i-a fost amputat un picior”.

Citit 1119 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.