Primarul se întoarce

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri seară, primarul Dumitru Nicolae urma să ajungă la Galaţi, ne-a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Potrivit acestuia, în cursul zilei de astăzi primarul ar urma să ajungă la birou, pentru a se întâlni cu viceprimarii şi city-managerul, ocazie cu care „noi vom încerca să îl convingem să îşi ia un concediu, pentru a se recupera aşa cum trebuie. Nu ştim dacă vom reuşi să îl convingem, pentru că dânsul este decis să revină la treabă, însă vom încerca”.

Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, primarul Dumitru Nicolae ar putea să îşi ia un concediu de două săptămâni, perioadă în care de treburile Executivului gălăţean se vor ocupa viceprimarii şi city-managerul.

„Domnul primar nu are de gând nici să demisioneze şi nici altceva. Dânsul îşi va continua mandatul în ciuda adversarilor săi!”, a spus Nicuşor Ciumacenco. 

Reamintim că pe data de 5 mai, primarul Dumitru Nicolae s-a internat, pentru un control, la secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei, de unde a fost transferat, pe 9 mai, la Tg. Mureş. Pe data de 11 mai, primarul Galaţiului a făcut o coronarografie, în urma căreia i s-a montat un stent.

Citit 664 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.