PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA în Galaţi, până pe 9 noiembrie

PROGNOZA METEO/ Cum va fi VREMEA în Galaţi, până pe 9 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (27 octombrie - 9 noiembrie) va fi caracterizat de o încălzire a vremii la nivelul întregii ţări, cu preponderenţă din data de 30 octombrie, când temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 16 grade, cu valori medii uşor peste cele normale pentru această perioadă.

În Galaţi, până în jurul datei de 2 noiembrie, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, când valorile minime, medii pe regiune, vor fi de la minus 5 până la zero grade Celsius, iar cele maxime între 5 şi 8 grade. Apoi, încălzirea treptată a vremii va aduce temperaturile chiar uşor peste cele climatologic specifice pentru prima decadă de noiembrie, cu minime de 3 - 6 grade şi maxime de 12 - 14 grade. În prima săptămână de prognoză, vor fi posibile doar burniţe pe spaţii restrânse, iar în ultimele zile ale intervalului de referinţă va crește probabilitatea de ploaie.

Marţi, cer acoperit şi frig

Ziua de marţi va fi întunecată şi rece din punct de vedere meteorologic. Cerul va fi acoperit pe tot parcursul zilei, cu şanse mici de precipitaţii, iar vântul va sufla moderat, cu o viteză maximă de 15 kilometri pe oră.

Temperatura maximă a zilei va fi de 5 grade Celsius, iar minima pe timpul nopţii va coborî până în dreptul valorii de minus 1 grad Celsius.

Presiunea atmosferică va atinge nivelul de 760 mm coloană de mercur, în timp ce umiditatea va fi de 60 la sută.

Citit 2091 ori Ultima modificare Luni, 27 Octombrie 2014 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.