TRANSURB Galaţi vrea să CUMPERE alte 20 de AUTOBUZE

TRANSURB Galaţi vrea să CUMPERE alte 20 de AUTOBUZE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Transurb SA Galaţi a deschis în Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) un nou anunţ de participare pentru cumpărarea a 20 de autobuze la mâna a doua. Licitaţia va rămâne deschisă până la 9 martie, timp în care firmele participante îşi pot depune ofertele.

Valoarea estimată a proiectului este de 360.000 de euro. Cele 20 de maşini vor completa sau vor înlocui o parte dintre autobuzele existente în prezent în parcul auto al Transurb.

Societatea de transport public gălăţean a refuzat în luna noiembrie a anului trecut 20 de autobuze second-hand din Olanda, din cauza uzurii pe care maşinile o aveau.

În prezent, după ce, pe 15 octombrie, 23 de maşini second-hand din Olanda au ajuns la Galaţi, autobaza Transurb numără 133 de autobuze. Cu excepţia a trei dintre ele, restul maşinilor sunt destinate transportului public de zi cu zi. După cumpărarea a încă 20 de autobuze, societatea ar mai avea nevoie de aproximativ 60 de maşini, pentru ca transportul public să poată fi făcut în condiţii normale.


CITEŞTE ŞI: Mai multe AUTOBUZE pe străzile Galaţiului. AFLĂ de când!

Citit 5301 ori Ultima modificare Joi, 05 Februarie 2015 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.