Prioritatea, facultativă în INTERSECŢII! Doi şoferi au produs ACCIDENTE trase la indigo

Prioritatea, facultativă în INTERSECŢII! Doi şoferi au produs ACCIDENTE trase la indigo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două accidente, trase la indigo, s-au petrecut în aceeaşi zi, în două intersecţii din municipiul Galaţi. Cauza, comună: neacordarea de prioritate de către doi conducători auto, care le-au tăiat calea altor şoferi.

Un prim caz s-a înregistrat la intersecţia străzilor Stelei şi Poşta Veche, din cauza unui tânăr de 28 de ani, care nu a acordat prioritate unui autoturism, condus de un gălăţean de 45 de ani, care circula regulamentar pe Stelei. În urma impactului, şoferul celei de-a doua maşini a fost rănit şi dus la Spitalul de Urgenţă.

Un eveniment similar s-a petrecut, câteva ore mai târziu, din pricina unei şoferiţe de 65 de ani, care se deplasa cu maşina pe strada Ion Creangă. Ajunsă într-o intersecţie în care ar fi trebuit să cedeze trecerea, femeia nu s-a asigurat şi a lovit maşina condusă de un gălăţean de 40 de ani. Omul s-a ales cu răni uşoare şi nu a avut nevoie de spitalizare. Poliţiştii rutieri au deschis dosare penale în ambele cazuri, făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: IARNA LA GALAŢI/ Dezgheţ cu VICTIME: Acroşată când îşi curăţa geamurile

Citit 1417 ori Ultima modificare Marți, 09 Decembrie 2014 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.